Bugg-ohjaajakoulutus

Bugg on ruotsalainen swing-perheeseen kuuluva tanssi, jota on tanssittu Ruotsissa jo 1960-luvulta asti. Tämä vauhdikas tanssi on kehittynyt ja muuttunut vuosien saatossa, ja tänään tanssittava bugg on erilainen tanssi kuin se jota tanssittiin 50 vuotta sitten.

Buggissa viejän perusaskel on vapaa, kun taas seuraaja askeltaa perusaskeleella musiikin jokaisella iskulla. Viejä vaihtaa seuraajan liikesuunnan fyysisellä kontaktilla ja seuraaja päättää liikkeen määrän ja nopeuden. Viejän ennakkoiva näyttö keholla ja fyysinen vienti työntö-vetovasteella mahdollistaa seuraajalle samanlaisen mahdollisuuden tanssiin kuin viejällä.

Tärkeää tanssissa on musiikkiin tanssiminen, tunne, svengi, variointi, tekniikka ja vienti-seuraaminen.

Viime vuosina Hurmio on ollut mukana kehityksessä tukemalla buggin opettamista Suomessa bugg-ohjaajakoulutuksen järjestäjänä. Nyt koulutusta on kehitetty vuoden kestäväksi kokonaisuudeksi. Ota uusi suunta buggiin ja ilmoittaudu mukaan kurssille!

Lähipäivät 5.3.2016, 7.5.2016, 10.9.2016 ja 26.11.2016.
HUOM! Lisäksi järjestetään pyynnöstä 5. lähiopetuspäivä 25.2.2017. 

Tämän sivun liitteenä on tarkemmat tiedot koulutuksesta. Lisätietoja koulutuksesta sirpa.reuter(at)hurmio.fi tai tanssi.mimmi(at)gmail.com

LiiteKoko
bugg_ohjaaja.pdf126.02 Kt