Reima Reinvall

Puhelin: 
040-5506246

Olen koko ikäni ollut musiikin suurkuluttaja, eniten kuuntelijana, aiemmin myös soittajana ja nykyään eniten tanssijana. Aloitin tanssiharrastuksen kursseilta vuonna 2008, vähän myöhemmin kiinnostuin tanssin ohjaamisesta ja valmistuin Susel ry:n seuratanssiohjaajaksi vuonna 2017. Syksyllä 2021 minulle aukeni ainutkertainen tilaisuus keskittyä kokopäivätoimisesti tanssiin Länsi-Suomen Opiston 3kk kestävässä paritanssikoulutuksessa, sieltä sainkin kipinän jatko-opintoihin ja suoritin STOL ry:n tanssinopettajatutkinnon vuonna 2023. Ohjaamisen lisäksi olen toiminut aktiivisesti useampienkin eri tanssiseurojen hallintotehtävissä. Seuratanssien lisäksi sydäntäni lähellä on argentiinalainen tango, jota olen opiskellut jo pitkään ja myös opettanut.

Ohjaajana pidän suuressa arvossa tanssin perusasioita kuten rytmi, jokaisen oma vastuu parin yhteisestä tanssista, parin välinen huomaavainen kommunikaatio ja aito halu oppia kuitenkin hauskuus säilyttäen.

Mitään yhtä suosikkitanssilajia minun on mahdoton nimetä, koska uskon että kaikki tanssi on ihmiselle hyväksi ja missä tahansa lajissa voi kokea valtavaa tanssin iloa asioiden osuessa kohdalleen.

Kuva: