Reima Reinvall

Puhelin: 
040-5506246

Olen koko ikäni ollut musiikin suurkuluttaja, eniten kuuntelijana, aiemmin myös soittajana ja nykyään erityisesti tanssijana. Aloitin tanssiharrastuksen kursseilta vuonna 2008 ja seuratanssiohjaajaksi kouluttauduin Suselin ohjaajakoulutuksessa 2015-2017. Liikkuvan työni takia vakituisia ohjaustunteja olen pitänyt hyvin vähän, sen sijaan olen toiminut aktiivisesti useampienkin eri tanssiseurojen hallintotehtävissä. Seuratanssien lisäksi sydäntäni lähellä on argentiinalainen tango, jota olen opiskellut jo pitkään ja myös opettanut. 2021 syksyllä minulla oli ainutkertainen tilaisuus keskittyä kokopäivätoimisesti tanssiin Länsi-Suomen Opiston 3kk kestävässä paritanssikoulutuksessa.

Ohjaajana pidän suuressa arvossa tanssin perusasioita kuten rytmi, jokaisen oma vastuu parin yhteisestä tanssista, parin välinen huomaavainen kommunikaatio ja aito halu oppia kuitenkin hauskuus säilyttäen.

Mitään yhtä suosikkitanssilajia minun on mahdoton nimetä, koska uskon että kaikki tanssi on ihmiselle hyväksi ja missä tahansa lajissa voi kokea valtavaa tanssin iloa asioiden osuessa kohdalleen.

Kuva: