Samuli Kalliala

Puhelin: 
050-3130382

Samuli ja Rosa
Olemme molemmat aloittaneet tanssimisen jo nuorena, joskin hieman eri tavoin. Rosa ajautui 13-vuotiaana äidin mukana lavatanssileirille ja jäi koukkuun heti ensimmäistä hidasvalssi tuntia myöden. Rosa onkin ahkera lavoilla kävijä, joka sittemmin on löytänyt tiensä myös Rock´n´Swing –tanssien maailmaan. Samuli aloitti Rock´n´Swing –tanssit 10-vuotiaana, joissa hän siirtyi kilpalattioille vuoden harrastamisen jälkeen. Kotimaan kisamenestyksen myötä Samuli on valloittanut myös ulkomaisia kilpalattioita. Samulin parhaita saavutuksia ovat mm. Bugg:n junioreiden Pohjoismaiden Mestaruus v. 2011 (ja PM hopea v. 2009), Boogie Woogie juniori World Ranking sija 1, sekä moninkertainen Fuskun junioreiden Suomenmestaruus. Lisäksi Samulilla on lukuisia ykkössijoja Boogien ja Bugg:n kotimaankilpailuista.
Yhdessä olemme tanssineet ja kilpailleet vuodesta 2012 lähtien. Vuonna 2013 ja 2014 pääsimme Suomen Tanssiurheiluliiton Rock´n´Swing maajoukkueeseen. Kilpailemme ja valmentaudumme aktiivisesti sekä kotimaassa, että ulkomailla. Parhaita saavutuksiamme ovat Lindy Hop World Cup sija 4, Lindy Hop PM finaalisija, sekä useita palkintosijoja kotimaan kisoissa lajeina Bugg, Boogie Woogie, Fusku ja Lindy Hop. Aktiivisesta kilpaurasta huolimatta käymme aina kun mahdollista lavoilla tanssimassa. Meitä saattaa myös nähdä lavatanssileireillä hakemassa uutta oppia.
Kaikenkukkuraksi kouluttaudumme aktiivisesti Suomen Tanssiurheiluliiton Seuravalmentajiksi. Valmennushommat aloitimme vuonna 2012 yhdellä ryhmällä. Sittemmin olemme saaneet lisää ryhmiä, joiden ikähaarukka ulottuu vauvasta vaariin. Valmentajina olemme innostavia, vaativia ja nuorekkaita. Tunneillamme keskitytään paljon musiikintulkintaan, vienti-seuraamiseen ja tanssin iloon. Vaikka olemme nuoria, niin meillä pysyy suurempikin ryhmä hanskassa ja opetettavia asioita löytyy vaikka muille jakaa. Ja niitähän me haluammekin jakaa!

Kuva: