Sari Siltasalmi

Olen aktiivinen tanssinharrastaja, jota tanssi on kuljettanut ympäri Suomea ja maailmaa yli 20 vuoden ajan. Lapsena harrastin tanhuamista, mutta varsinainen tanssi-innostukseni sai alkunsa lavatansseista 1990-luvun puolivälissä. Samoihin aikoihin hurahdin salsaan (sekä kuubalainen salsa että showmaiset tyylit) ja lähes 20 vuotta sitten Swing Teamin myötä rock’n swing –tansseihin. Kokemusta on kertynyt myös vakio- ja latinalaistansseista sekä erityisesti bachatasta ja argentiinalaisesta tangosta.

Suoritin muutama vuosi sitten seuratanssin perusohjaajatutkinnon (SUSEL ry) ja nyt aloittelen tanssinopettajaopintoja (STOL ry) yhdessä aviomieheni Eskon kanssa. Lisäksi olen käynyt erilaisia ohjaajakoulutuksia, kuten fusku- ja bugg-ohjaajakoulutukset. Olen myös opiskellut erityisesti salsaa, bachataa ja argentiinalaista tangoa maailman huippuopettajien johdolla lukuisilla kursseilla ympäri maailmaa. Tykkään tehdä erilaisia tanssiesiintymisiä, ja kilpalattioillakin tuli pyörähdeltyä nuorempana.

Olemme tanssiva perhe, koska myös 1- ja 4-vuotiaat tyttäremme tanssivat ahkerasti. Aina voi oppia uutta tai ainakin parantaa jo opittua. Tanssi on iloinen asia!

Kuva: