Ilmoittautuminen - Syyskausi 2023

Tähdellä* merkityt tiedot ovat pakollisia. Ilmoittautuminen edellyttää Hurmion rekisteriselosteessa esitetyn henkilötietojen käsittelyn hyväksymistä. Jos epäröit, lue ensin https://www.hurmio.fi/tietosuojaseloste

Oletko jo tämän vuoden jäsen? Kirjoita oma jäsennumerosi tähän. Sinun ei tarvitse maksaa vuoden jäsenmaksua uudelleen.

Ilmoittaudutko tänä vuonna ensimmäistä kertaa? Jätä jäsennumerokenttä tyhjäksi.

Joko sähköpostiosoite tai postiosoite (katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka) tarvitaan. Vain yksi sähköpostiosoite, kiitos!
Katuosoite, esim. "Hepolamminkatu 20".
Esim. Tampere.
Esim. 040-123456, 03-654321.
Muoto: 05.12.2023
Valitse yksi tai useampia harjoituskausia tarjollaolevista ilmoittautuaksesi niille. Mikäli ilmoittaudut kevään- ja syksyn harjoituskausille kevään aikana, saat kesäkauden ilmaiseksi. Jokaiselle harjoituskaudelle voi ilmoittautua myös kausi kerrallaan. Kausimaksuihin vaikuttaa maksuryhmäsi (aikuinen, opiskelija jne.) ja mahdolliset alennukset (Swing Team tai Spiral –jäsenyys). Voit liittyä yhdistyksen kannatusjäseneksi maksamalla pelkän jäsenmaksun (rastita ruutu "Ilmoittaudun kannatusjäseneksi"). Kaikki ilmoittautuneet (myös kannatusjäsenet) saavat seuran jäsenkortin ja sillä jäsenedut käyttöönsä. Jäsenkortti on voimassa kalenterivuoden.
Syyskauden harjoituksiin voit ilmoittautua jo myös keväällä tai kesällä ilmoittautumisen ollessa avoinna.
Rastita tämä jos haluat liittyä kannatusjäseneksi. Saat jäsenkortin ja oikeuden jäsenetuihin. Jätä ruutu rastittamatta, jos ilmoittaudut yhdelle tai useammalle harjoituskaudelle.
Hinnat koskevat kevät- ja syyskautta. Kesällä kaikilla on sama maksu.
Swing Teamin jäsenet saavat 5 € alennuksen Hurmion kausimaksusta.
Spiralin jäsenet saavat 5 € alennuksen Hurmion kausimaksusta.
Haluan olla aktiivisesti mukana seuran toiminnassa ja voin tarjota mm. näitä palveluja. Pyri antamaan nämä tiedot vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Tarvittaessa voit lisätä tietoja myöhemmin, samoja tietoja ei tarvitse toistaa.
Pyri antamaan nämä tiedot vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Tarvittaessa voit lisätä tietoja myöhemmin, samoja tietoja ei tarvitse toistaa.