Ilmoittautuminen

Lyhyesti:

- ilmoittaudu tämän sivun lopussa olevan linkin kautta
- saat vahvistuksen ja laskun ruudulle ja sähköpostiin
- maksa lasku viitenumeroa käyttäen
- laskun viitenumero on sama kuin jäsennumerosi
- syötä jäsennumero aina Hurmoraattoriin salille tullessasi
- jäsenkortin saat, kun maksusuoritus näkyy Hurmion tilillä

Pidemmin:

Ilmoittautua voi ainoastaan sähköisesti. Ilmoittautumisen voi suorittaa myös Tanssikeskuksessa, jossa on jäsenistön käytössä tietokone. Tanssikeskuksessa saat myös tarvittaessa neuvoja ilmoittautumista varten.

Täytettyäsi ja lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen aukeaa sivu, jossa on ilmoittautumisen vahvistus sekä viitenumero eli jäsennumero. Tallenna numero itsellesi.
Maksun yhteydessä käytä jäsennumeroasi, joka löytyy myös sähköpostiin tulleesta vahvistusviestistä, mikäli olet laittanut sähköpostiosoitteesi ilmoittautumislomakkeelle.

Tarvitset jäsennumeroasi myös aina harjoitusryhmään tullessasi. Sama numero ja viivakoodi tulostuu myös jäsenkorttiisi, kun kausimaksusi on kirjautunut. Ilman viitenumeroa tai jäsenkorttia joudut suorittamaan kertamaksun.

Jäsenyys on voimassa kuluvan kalenterivuoden ajan ja jäsenkortti sekä jäsennumero pysyvät samoina sen ajan. Jäsenenä voit ilmoittautua harjoituskausille maksamalla kausimaksun. Kausimaksut voit maksaa kausi kerrallaan tai vaikka koko vuodeksi kerrallaan.
Kauden alussa olevan avointen ovien viikon jälkeen harjoitusryhmissä käyminen edellyttää joko kertamaksua tai jäseneksi ilmoittautumista ja kausimaksun suorittamista.


Jos annat ilmoittautumislomakkeessa sähköpostiosoitteesi, lähetetään ilmoittautumisvahvistus sinulle myös sähköisesti. Lisäksi sinut liitetään automaattisesti Hurmion postituslistalle, jonka kautta saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

Muistathan käyttää aina kuluvan kalenterivuoden jäsennumeroasi ilmoittautuessasi kaudelle. Eli jos olet ollut jäsen esim. keväällä niin ilmoittautuminen saman vuoden seuraaville kausille (kesä, syksy) tulee tehdä samaa jäsennumeroa käyttäen!


Vink! Mikäli ilmoittaudut keväällä kaikille kausille (kevät, kesä, syksy) saat kesäkauden ilmaiseksi.
 

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä.