Ilmoittautuminen

Jäsenyys on voimassa kuluvan kalenterivuoden ajan ja jäsenkortti sekä jäsennumero pysyvät samoina sen ajan. Jäsenenä voit ilmoittautua harjoituskausille maksamalla kausimaksun. Kausimaksut voit maksaa kausi kerrallaan tai vaikka koko vuodeksi kerrallaan. Maksun yhteydessä käytä  jäsennumeroasi joka löytyy jäsenkortista tai sähköpostiin tulleesta vahvistusviestistä.
Kauden alussa olevan avointen ovien viikon jälkeen harjoitusryhmissä käyminen edellyttää joko kertamaksua tai jäseneksi ilmoittautumista ja kausimaksun suorittamista.

Ilmoittautua voi ainoastaan sähköisesti. Ilmoittautumisen voi suorittaa myös Tanssikeskuksessa, jossa on jäsenistön käytössä tietokone. Tanssikeskuksessa saat myös tarvittaessa neuvoja ilmoittautumista varten.

Täytettyäsi ja lähetettyäsi ilmoittautumislomakkeen aukeaa sivu, jossa on ilmoittautumisen vahvistus sekä viitenumero eli jäsennumero. Tallenna numero itsellesi. Tarvitset sitä aina harjoitusryhmään tullessasi. Sama numero (ja vastaava viivakoodi) tulostuu myös jäsenkorttiisi, kun kausimaksusi on kirjautunut. Ilman viitenumeroa tai jäsenkorttia joudut suorittamaan kertamaksun.

Jos annat ilmoittautumislomakkeessa sähköpostiosoitteesi, lähetetään ilmoittautumisvahvistus sinulle myös sähköisesti. Lisäksi sinut liitetään automaattisesti Hurmion postituslistalle, jonka kautta saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

Muistathan käyttää aina kuluvan kalenterivuoden jäsennumeroasi ilmoittautuessasi. Eli jos olet ollut jäsen esim. keväällä niin ilmoittautuminen saman vuoden seuraaville kausille tulee tehdä samaa jäsennumeroa käyttäen!

Jos maksat kausimaksun pankkitilille, käytä viitenumeroa = jäsennumeroa maksaessasi.
 

Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä.