Lumitangon MM-kilpailut, Tampere, 4. helmikuuta 2012

Mitä tulee mieleesi, kun kuulet sanan ‘tango’? Pimeä, lämmin yö, paljastavat asut, hikiset vartalot, korkeat korot... Totta, mutta niin vanhanaikaista!

Suomalainen tanssiseura Hurmio on luonut uuden tavan nauttia tästä perinteikkäästä tanssilajista: kirkkaassa päivänvalossa, valkoisen lumen seassa, tanssijat pukeutuneena lämpimiin vaatteisiin ja jalkineisiin. Mutta silti vaalien tangon syvintä olemusta: intohimoa, yhteyttä tanssiparien välillä, pitkiä askelia, pehmeitä mutta voimakkaita liikkeitä – kaikki tämä ilmaistuna temperamenttisen tangomusiikin tahtiin keskellä Tampereen kaupunkia. Näissä Lumitangon MM-kilpailuissa lämpö tulee sisältäpäin!

Tapahtuman ympäristö voi olla erikoinen mutta tanssiparien suoritukset kuitenkin arvoidaan perinteisellä ja ammattimaisella tavalla viiden hengen tuomariston voimin. Alku- ja välierien ja finaalin jälkeen selvillä on taitavin pari, joka voittaa tittelin Lumitangon Maailmanmestarit. Tätä titteliä ei ihan jokaisella olekaan! Ensimmäinen palkinto heijastaa kilpailun luonnetta: kimaltavaa kristallia.

Mikäli haluat saavuttaa tämän ainutlaatuisen tittelin tai haluat nauttia rohkeiden tangontaitajien tanssista suuntaa kulkusi Tampereen Keskustorille 4. helmikuuta, 2012 klo 12:00-14:30. Yleisö voi omalta osaltaan vaikuttaa äänestämällä parhaiten pukeutunutta tanssiparia. Tanssiseura Hurmio järjestää myös lämmittävän tanssituokion, johon jokainen voi osallistua.

Tanssi on elämäntapa ja tango on yksi kiehtovimmista tanssilajeista. Tervetuloa katsomaan, tuntemaan ja hurmioitumaan tangoon!  

 

Vuoden 2012 Lumitangokisan tulokset:

1.  Matti Tuominen - Armi Tanskanen  Tanssiseura Hurmio  Tampere
2.  Raine Ristola - Sari Ristola   Finland Tango Team  Kerava
3. Teemu Simonen - Mari Posti   Tanssiseura Hurmio   Tampere
4. Jari Kangasmäki - Päivi Laine   Tanssiseura Hurmio  Tampere
5. Kari Seppänen - Hanna Seppänen  Tanssiseura Hurmio  Tampere
6. Jarno Kivenvuori - Riikka Toivanen    Tanssiseura Hurmio   Tampere

Tuomarit
A. Martti Haapamäki
B. Frans Kärki
C. Matti Puro
D. Maija Matikainen
E. Pertti Wessman