Virtuaalinen Lumitangon MM 2021

Vuonna 2021 Tanssiseura Hurmio järjestää Lumitangon MM –kilpailun turvallisesti ja ajan hengen mukaisesti etänä!

Tanssiparit voivat osallistua kilpailuun lähettämällä lumitangovideonsa latauslinkin osoitteeseen: hurmio [dot] lumitango [at] gmail [dot] com . Ohjeet löytyvät kilpailukutsusta.

Kilpailutanssi tulee tanssia musiikkiin: Aki Mäki: Lumitango.

Kilpailun osallistumismaksu on 5 e sisältäen kilpailukappaleen. Ilmoittaudu ja tilaa kilpailukappale osoitteessa hurmio [dot] lumitango [at] gmail [dot] com.  Kilpailuvideot tulee toimittaa 28.2.2021 mennessä.

Kilpailuvideot julkaistaan Facebook -tapahtumasivulla. Kilpailussa on tanssituomaristo, joka valitsee kilpailun voittajan.

Yleisö voi äänestää suosikkinsa kommentoimalla suosikkiparinsa videota. Tapahtuma-aika Facebookissa on 6.-14.3.2021.
Yksi katsoja voi äänestää useampaa paria, mutta kutakin paria vain kerran!
Tulokset julkistetaan Facebook -tapahtumassa, seuraa tapahtumasivuamme.

https://www.facebook.com/events/756081925283670/

Kilpailussa ei tällä kertaa ole ikä- tai taitotasosarjoja. Osallistumisoikeus on kaikilla paitsi tuomareilla. Kilpailuparin osapuolet voivat olla samaa tai eri sukupuolta.

SEURAAVAT LUMITANGON MM-KISAT 5.2.2022!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mitä tulee mieleesi, kun kuulet sanan ‘tango’? Pimeä, lämmin yö, paljastavat asut, notkeat vartalot, korkeat korot... Totta, mutta niin vanhanaikaista!

Suomalainen tanssiseura Hurmio on luonut uuden tavan nauttia tästä perinteikkäästä tanssilajista: kirkkaassa päivänvalossa, valkoisen lumen seassa, tanssijat pukeutuneena lämpimiin vaatteisiin ja jalkineisiin. Mutta silti vaalien tangon syvintä olemusta: intohimoa, yhteyttä tanssiparien välillä, pitkiä askelia, pehmeitä mutta voimakkaita liikkeitä – kaikki tämä ilmaistuna temperamenttisen tangomusiikin tahtiin keskellä Tampereen kaupunkia. Näissä Lumitangon MM-kilpailuissa lämpö tulee sisältäpäin!

Tapahtuman ympäristö voi olla erikoinen mutta tanssiparien suoritukset kuitenkin arvoidaan perinteisellä ja ammattimaisella tavalla viiden hengen tuomariston voimin. Alku- ja välierien ja finaalin jälkeen selvillä on taitavin pari, joka voittaa tittelin Lumitangon Maailmanmestarit. Tätä titteliä ei ihan jokaisella olekaan! Ensimmäinen palkinto heijastaa kilpailun luonnetta: kimaltavaa kristallia.

Mikäli haluat saavuttaa tämän ainutlaatuisen tittelin tai haluat nauttia rohkeiden tangontaitajien tanssista suuntaa kulkusi Tampereen Keskustorille 20.2.2021 klo 12:00-15:00. Yleisö voi omalta osaltaan vaikuttaa äänestämällä parhaiten pukeutunutta tanssiparia. Yleisö pääsee myös tanssimaan esiintyjän tahdittamana.

Tanssi on elämäntapa ja tango on yksi kiehtovimmista tanssilajeista. Tervetuloa katsomaan, tuntemaan ja hurmioitumaan tangoon!