Kilpailukutsu

Vuonna 2021 Tanssiseura Hurmio järjestää Lumitangon MM –kilpailun turvallisesti ja ajan hengen mukaisesti etänä!

Tanssiparit voivat osallistua kilpailuun lähettämällä lumitangovideonsa latauslinkin osoitteeseen: hurmio [dot] lumitango [at] gmail [dot] com
Kilpailuvideon pituus on parin päätettävissä, mutta kuitenkin vähintään 1,5 min. Video tulee kuvata vaakasuuntaisena HD-laatuna (ei 4K) ja ladata pilvipalvelimelle esimerkiksi Dropbox, Google Drive tai WeTransfer.
Kilpailutanssi tulee tanssia musiikkiin: Aki Mäki: Lumitango.
Kilpailun osallistumismaksu on 5 e sisältäen kilpailukappaleen. Ilmoittaudu ja tilaa kilpailukappale osoitteessa hurmio [dot] lumitango [at] gmail [dot] com
Kilpailuvideot tulee toimittaa 28.2.2021 mennessä. Lähettämällä videosi hyväksyt, että videosi voidaan julkaista ja sitä voidaan käyttää Hurmion markkinoinnissa.
Liitä videon saatteeksi mukaan tanssiparin nimet ja paikkakunta.

Huomioitavia asioita videon kuvaamiseen:
Kilpailussa lajina on lumitango, joten tanssisalissa kuvatulla videolla ei pärjää!
Musiikki kannattaa soittaa eri laitteella, kun millä kuvaat. Musiikki kuuluu parhaiten, kun se soi lähellä kuvaavaa laitetta.
Tanssin näkee videolla paremmin, kun kuvaat paria melko läheltä. Kannattaa kuvata niin, että tanssipari kokonaisuudessaan (myös jalat ja päät) näkyy videossa.
Video julkaistaan sellaisena kuin se on lähetetty, emme muokkaa videoita.

Tulokset:
Kilpailuvideot julkaistaan Facebook -tapahtumasivulla. Kilpailussa on tanssituomaristo, joka valitsee kilpailun voittajan.
Yleisö voi äänestää suosikkinsa kommentoimalla suosikkiparinsa videota. Yksi katsoja voi äänestää useampaa paria, mutta kutakin paria vain kerran!
Tulokset julkistetaan Facebook -tapahtumassa, seuraa tapahtumasivuamme.

https://www.facebook.com/events/756081925283670/

Palkinnot:
Tuomariston valitsema voittajapari saa tangopassit Seinäjoen Tangomarkkinoille
Yleisön suosikkipari saa Tampereen Teatterin teatteriliput. 
Pareja äänestäneiden kesken arvotaan kertalippuja Hurmion tanssitunneille.

Muuta: Kilpailussa ei tällä kertaa ole ikä- tai taitotasosarjoja. Osallistumisoikeus on kaikilla paitsi tuomareilla. Kilpailuparin osapuolet voivat olla samaa tai eri sukupuolta.