Lumitangon MM 2022

Kisat on peruutettu vallitsevien olosuhteiden vuoksi. Tapaamisiin näissä merkeissä ensi vuonna 2023!

Aika: 5.2.2022 klo 12:00-15:00

Tanssiseura Hurmio ry järjestää perinteiseen tapaan Tampereen Keskustorilla Lumitango -tapahtuman.

Lumitangon MM 2022 -kilpailu pidetään lauantaina 5.2.2022 klo 12 alkaen.

Tanssikilpailussa tanssitaan alku- ja välierät ja lopulta finaalin päätteeksi arvovaltainen tuomaristo valitsee Lumitangon maailmanmestariparin. Tänäkin vuonna mukana myös Tulokas -sarja.

Väliajalla on yleisötanssia. Tangoja ja muutakin musiikkia tulkitsee tangokuningatar 2019, Pirita Niemenmaa.

Yleisö voi äänestää tangontaitajien parasta asua. Sekä eniten ääniä saanut pari että yksi äänestäjistä palkitaan.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa kokemaan talvinen tangotunnelma!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mitä tulee mieleesi, kun kuulet sanan ‘tango’? Pimeä, lämmin yö, paljastavat asut, notkeat vartalot, korkeat korot... Totta, mutta niin vanhanaikaista!

Suomalainen tanssiseura Hurmio on luonut uuden tavan nauttia tästä perinteikkäästä tanssilajista: kirkkaassa päivänvalossa, valkoisen lumen seassa, tanssijat pukeutuneena lämpimiin vaatteisiin ja jalkineisiin. Mutta silti vaalien tangon syvintä olemusta: intohimoa, yhteyttä tanssiparien välillä, pitkiä askelia, pehmeitä mutta voimakkaita liikkeitä – kaikki tämä ilmaistuna temperamenttisen tangomusiikin tahtiin keskellä Tampereen kaupunkia. Näissä Lumitangon MM-kilpailuissa lämpö tulee sisältäpäin!

Tapahtuman ympäristö voi olla erikoinen mutta tanssiparien suoritukset kuitenkin arvoidaan perinteisellä ja ammattimaisella tavalla viiden hengen tuomariston voimin. Alku- ja välierien ja finaalin jälkeen selvillä on taitavin pari, joka voittaa tittelin Lumitangon Maailmanmestarit. Tätä titteliä ei ihan jokaisella olekaan! Ensimmäinen palkinto heijastaa kilpailun luonnetta: kimaltavaa kristallia.

Mikäli haluat saavuttaa tämän ainutlaatuisen tittelin tai haluat nauttia rohkeiden tangontaitajien tanssista suuntaa kulkusi Tampereen Keskustorille 5.2.2022 klo 12:00-15:00. Yleisö voi omalta osaltaan vaikuttaa äänestämällä parhaiten pukeutunutta tanssiparia. Yleisö pääsee myös tanssimaan esiintyjän tahdittamana.

Tanssi on elämäntapa ja tango on yksi kiehtovimmista tanssilajeista. Tervetuloa katsomaan, tuntemaan ja hurmioitumaan tangoon!