Kevään ryhmistä

Ovatko kaikki kevään ryhmät jatkavia, eli syksyllä alkaneita, vai alkaako jokin harjoitusryhmä alusta nyt tammikuussa? Syksyn ryhmissähän oli niitä viime kevätlukukaudella aloittaneita, ainakin lavalattareiden alkeet (K10).
Kyseleepi Na-na

Hurmion kaikissa lajeissa on

Hurmion kaikissa lajeissa on kevätkaudella 2011 alkeet, alkeisjatko, jatko ja konkarit. Nyt kevätkauden alkaessa päätimme luopua K10/S10 ryhmäjaottelusta. Kaikki ryhmät kokoontuvat Hepolamminkadun tiloissa.

Alkeisryhmissä voi aloittaa, vaikka ei olisi syyskaudella käynytkään.
Tarkempia tietoja voit tarvittaessa kysyä lajivastaavilta tai ryhmien ohjaajilta.

Kannattaa tulla paikalle kevätkauden toiminnan esittelytilaisuuteen 16.1.2011 klo 15 ja kysellä tarvittaessa lisää.

Hurmiollisin tanssiterveisin,
Kirsi

jäi vielä epäselväksi ...

OK, kaikissa lajeissa on 4 tasoryhmää ja enää ei ole erikseen syksyllä ja keväällä alkavia ryhmiä, mutta nämä nykyiset ryhmät siis:

a) alkoivat syksyllä ja jatkuvat keväällä eli yksi ryhmä kestää koulun lukuvuoden

b) alkavat keväällä ja jatkuvat syksyllä eli yksi ryhmä kestää kalenterivuoden

c) alkavat keväällä ja kestävät puoli vuotta ja alkavat taas syksyllä ja kestävät puoli vuotta

Mielestäni tämän voisi kertoa harjoituskalenterin sivulla.

nimim. vieläkin epätietoinen:-)

Kevään ryhmistä edelleen

Hei nemo

Nuo kommenttisi kohdat a, b ja c olivat ilmeisesti kysymyksiä, vai kuinka? Minä olin käsittävinäni tuosta Kirsin vastauksesta, että nyt vuodenvaihteessa Hurmiossa päätettiin luopua keväällä alkavista ryhmistä, eli kaikki nyt toiminnassa olevat ryhmät ovat alkaneet jo syksyllä ja jatkuvat toukokuuhun, eli vaihtoehtosi a olisi näin ollen se oikea. Jossakin lajiesittelysivulla taitaa olla maininta siitä, että yksi juttu kestää aina koko lukuvuoden, mutta voisi siitä toki maininta olla tuossa harjoituskalenterisivullakin.
Vastatkaa joku viisaampi, jos olen väärässä :-)
Na-na

Alkeisryhmistä

Heipähei,
lisää vastausta lajivastaavilta alkeisryhmäasiaan.

---

Hurmiossa uudet alkeisryhmät alkavat syksyisin, mutta tammikuussakin voi mukaan tulla ( kts.alla).

Toiveena olisi, että alkeisryhmässä käydään vähintään kaksi kautta, siten syksyllä aloittaneet jatkavat keväällä alkeisryhmässä.
Kevätkauden alussa asioita ensin kertaillaan ja ohjaajat pyrkivät huomioimaan, että ryhmässä saattaa ja voi olla uusia aloittajia, mutta kevään etenemistahti on reippaampi, joten jos aloitat kevätkauden alusta on hyvä varautua myös omatoimiseen opiskeluun tarvittaessa.

---

Ja sitten oma lisäykseni; alkeisryhmissä olisi hyvä käydä yksilöllisen tarpeen mukaan riittävän monta kautta ja sitten vasta siirtyä alkeisjatkoon. Ja alkeisjatkossakin on hyvä käydä useampi kausi ennen jatkotasolle siirtymistä.

Ryhmäkuvaustekstejä harjoitusryhmistä ollaan kirjoittelemassa parasta aikaa ;)

- Kirsi