Raken ja Sirpan buggin teemapäivä 10.3.2018

Bugg-teemapäivä lauantaina 10.3.2018 kello 12-16 Spiralin sali 3:ssa.

Tasona sini-punainen eli keskitaso-haastava.
Tasovaatimuskuvauksen löydät myös Facebookin sivulta Rake&Sirpa.

LyhyestI:
Nämä tasovaatimukset pohjaavat alkeistunnilla opeteltaviin taitoihin ja niiden tulee olla hallussa teemapäiville tultaessa.

Seuraajat: Pystyt vastaamaan työntö-veto-vasteeseen, jotta voit vastaanottaa viestejä tanssipariltasi. Osaat tuottaa vasemmalle suuntautuvan käännöksen ja jatkamaan annettua käännöstä päättäen sen perustassa etuaskeleeseen. Kykenet oikealle suuntautuvan käännöksen jälkeen suuntaamaan askeleesi taaksepäin. Pystyt tekemään käännökset myös yksin itsenäisesti ohjaajan niin pyytäessä ilman viejän vaikutusta.

Viejät: Pystyt tuottamaan työntö-vetomaisen liikkeen kommunikoidaksesi fyysisesti parisi kanssa. Pystyt tuottamaan ymmärrettävästi seuraajalle käännökset sekä vasempaan(vastapäivän) ja oikeaan(myötäpäivän) suuntaan.
Teemapäiville hyväksytään osallistujat, kun voidaan varmistua tanssijan hallitsevan tasovaatimuksen mukaiset asiat. Ellet kumpaakaan ohjaajaa tunne, käytössä on tasotsekkaus joko henkilökohtaisesti tai videon avulla sopimuksen mukaan. Mikäli olet aiemmin ollut ohjaajien opetuksessa, varmista heiltä tanssisi taso suhteessa näihin teemapäiviin.

Hinta 32€/4h
Imoittautuminen tanssi [dot] mimmi [at] gmail [dot] com tai 050 5253743 viimeistään 8.3.2018.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tervetuloa!
Rake&Sirpa

Yhteystiedot: 
Voimassaolo: 
31.01.2018 - 11.03.2018
Roskapostiesto: 
Tampere