Raken ja Sirpan kevät-keskiviikot toukokuussa buggaten

Keskiviikot 9.5., 16.5., 23.5. ja 30.5. kello 18-21 buggia

Taso: sini-punainen eli keskitaso-haastava.
Paikka: Spiralin sali 3, Tesomankatu 33.
Hinta: 15 €/3 h tai koko toukokuu 45 €/4x3h.
Ilmoittautuminen: tanssi [dot] mimmi [at] gmail [dot] com tai 050 5253 743.

Tasovaatimus kurssille:
Nämä tasovaatimukset pohjaavat alkeistunnilla opeteltaviin taitoihin ja niiden tulee olla hallussa osallistuaksesi kurssille.

Seuraajat: Pystyt vastaamaan työntö-veto-vasteeseen, jotta voit vastaanottaa viestejä tanssipariltasi. Osaat tuottaa vasemmalle suuntautuvan käännöksen ja jatkamaan annettua käännöstä päättäen sen perustassa etuaskeleeseen. Kykenet oikealle suuntautuvan käännöksen jälkeen suuntaamaan askeleesi taaksepäin. Pystyt tekemään käännökset myös yksin itsenäisesti ohjaajan niin pyytäessä ilman viejän vaikutusta.

Viejät: Pystyt tuottamaan työntö-vetomaisen liikkeen kommunikoidaksesi fyysisesti parisi kanssa. Pystyt tuottamaan ymmärrettävästi seuraajalle käännökset sekä vasempaan (vastapäivän) ja oikeaan (myötäpäivän) suuntaan.

Teemapäiville hyväksytään osallistujat, kun voidaan varmistua tanssijan hallitsevan tasovaatimuksen mukaiset asiat. Ellet kumpaakaan ohjaajaa tunne, käytössä on tasotsekkaus joko henkilökohtaisesti tai videon avulla sopimuksen mukaan. Mikäli olet aiemmin ollut ohjaajien opetuksessa, varmista heiltä tanssisi taso suhteessa näihin teemapäiviin ja kursseihin.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Tervetuloa!
Rake&Sirpa

Yhteystiedot: 
Voimassaolo: 
14.04.2018 - 31.05.2018
Roskapostiesto: 
Tampere