Vapaaehtoinen oman tanssitason tarkistaminen 3.9 ja 5.9. klo 18-19

Arvoisa Hurmion jäsen.

Hurmion hallitus mielellään vastaanottaa palautetta toiminnastamme koskien sen jokaista osa-aluetta - kiitos jo lähetetyistä palautteista!

Palautteenanto -kanavat ovat edelleen samat: Hurmion kotisivut / Palaute -osio (anonyymi) tai sähköposti hurmio [at] hurmio [dot] fi
Myös kohdatessa saa antaa palautetta =).

Joissakin saamissamme palautteissa ryhmiin on toivottu tasotsekkauksia. 
Hurmion toimintaperiaatteisiin ei kuulu pakolliset tasotarkistukset, joten sellaisia emme voi järjestää. 

Sen sijaan tarjoamme jäsenistölle mahdollisuuden vapaaehtoiseen oman tanssitason tarkistamiseen syyskauden toisella viikolla tiistaina 3.9. ja torstaina 5.9. klo 18-19 salissa 3.

Tarkistus tapahtuu tanssimalla ohjaajan kanssa ja laji sovitaan niin, että useampi ohjaaja-oppilas -pari tanssii samanaikaisesti. Tanssia ei tarkkailla ulkopuolelta. Ja tuttujahan tässä kaikki ollaan, joten ei tarvi jännitellä!

Halutessaan oppilas voi tanssia useammankin ohjaajan kanssa. Ohjaaja(t) kertovat oman, suuntaa antavan mielipiteensä oppilaalle sopivasta ryhmästä ja oppilas hyödyntää tiedon valitsemallaan tavalla. Tavoitteena on helpottaa oppilaan päätöksentekoa ryhmävalinnoissa ja sitä kautta aikaansaada mahdollisimman hyviä oppimiskokemuksia!

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, tule vain paikan päälle reporentona!
Mieti kuitenkin valmiiksi minkä lajin/lajit haluaisit tarkistuttaa.

Mikäli suosio on valtaisa niin tarkistustilaisuuksia voidaan järjestää lisää seuraavien viikkojen aikana.

Terveisin,

Hurmion hallitus