Puheenjohtajan silmin

Vuosikymmenet vierivät, mutta tanssin taika ei katoa. Vuoden aikana monessa mediassa on ollut kirjoituksia tanssin positiivisista vaikutuksista ihmisen hyvinvointiin. Meille tanssinharrastajille tuo tieto on itsestään selvää, niin hyvän olon harjoituksista ja tanssilavoilta saa arkiseen aherrukseen. Säilytetään tuo positiivinen vire nyt alkavalla Hurmion kevätkaudella ja levitetään tanssin ilosanomaa ympärillemme.

Uusi vuosi tuo tullessaan monia tuttuja ja myös uusia, kiinnostavia tapahtumia. Meille on taas tarjolla viikkotuntien lisäksi mielenkiintoisia teemoja, joihin kannustan osallistumaan. Vierailevat opettaja antavat erilaisen näkökulman ja uusia fiiliksiä tuttuihin lajeihimme. Lumitangon MM-kisat Keskustorilla on tietenkin yksi tanssitalven näkyvimpiä juttujamme. Toivotaan vielä, että säänhaltijat antaisivat meille myös lunta niin olisi mukavampi tanssia. Lavacupin Valssin ja Hitaiden kilpailuihin maaliskuussa kannattaa tulla ihastelemaan kaunista tanssia ja sitä pukuloistoa. Talkoolaisiakin vielä tarvitaan, joten otathan minuun yhteyttä, jos olet myös valmis hommiin. Päivän pidentyessä ja valon lisääntyessä on taas mukava odottaa kevättä ja tanssireissummekin jonnekin huhti-toukokuulle löytää paikkansa.

Onnistumisen ja oppimisen iloa ja riemua saamme kaikki kokea tanssin merkeissä. Muistammehan ottaa huomioon tanssiystävämme, jotta meillä kaikilla on tanssisaleilla ja harrastuksen parissa mukava, miellyttävä ja turvallinen olo. Me kaikki olemme erilaisia ihmisiä, jotka tuntevat ja kokevat asioita eri tavalla. Tanssi on kahden ihmisen välinen kohtaaminen, yhteinen hetki. Muistetaan antaa tilaa toiselle ja hänen tunteilleen. Ihanaa, että meitä on monenlaisia! Huomioon ottamista on myös se, ettemme käytä harjoituksissa hajusteita runsaasti. Koska meitä on paljon yhdessä tilassa, tuoksut ja esim. hiuslakkojen hajut moninkertaistuvat ja aiheuttavat ongelmia allergisille ja hajusteherkille. Pyritään siis vähentämään tuoksuja ja näin saleilla on meidän kaikkien parempi hengittää.
 
Tässä kohtaa voin hyvin yhtyä tanssi-ikoni Aira Samulinin sanoihin: Tanssiessaan ihminen on kaunis tai ainakin kauniimpi kuin muuten. Hurmiollista tanssivuotta 2020 kaikille meille! - Johanna