Puheenjohtajan tuolilta

Kevät ja kesä on ollut poikkeuksellista aikaa. Muutoksen ja epävarmuuden aika ei ole vielä valitettavasti ohi. Seuratoiminnassa tämä näkyy selvästi jatkuvana muutoksena päätöksen teossa ja toiminnassa. Joudumme miettimään toimintatapojamme ja kanssakäymistämme uusiin uomiin. Toivon, että me kaikki jaksamme tämän yhdessä. Minulla on suuri huoli seuramme tulevaisuudesta. Mahdollisuutemme selvitä tästä on hyvät, mutta tarvitsemme siihen jäsenistömme tukea ja ymmärrystä. Välillä joudutaan tekemään kiperiä ja vaikeitakin päätöksiä, mutta meille on aina tärkeintä tanssijoidemme etu ja hyvinvointi.

Syyskauden alkaessa toivon, että kaikki te, jotka mietitte, uskaltaako kausimaksun maksaa, saatte tästä vähän lisää tukea osallistumisellenne. Normaali Hurmion kausi kestää 15 viikkoa. Ma-to tunteja on kolme illassa, joihin on mahdollista osallistua. Kausimaksu on 120 e/hlö. Jos osallistut joka viikko kolmelle tunnille, kausimaksusi on maksanut itsensä takaisin kuudennen viikon puolivälissä, kun verrataan kertamaksulla maksamiseen. Jos käyt useammin, tanssikertojesi hinta vain halpenee. Seuran kannalta me tarvitsemme kausimaksun maksaneita, jotta toimintamme on turvattu jatkossakin. Meillä ei valitettavasti ole mitään ylimääräistä kassavirtaa tällaisia aikoja varten. Jos joudumme viime kevään kaltaiseen tilanteeseen, että kaupunki sulkee salit ja toiminta loppuu ennen aikaisesti syksyllä, seuran hallitus miettii jatkotoimenpiteitä kausimaksun maksaneiden osalta.

Epävarmuus varmasti jatkuu pitkälle syksyyn. Toivomme kuitenkin, että saamme tanssia koko syksyn ilman ongelmia. Tämä riippuu paljolti meidän omasta käytöksestä ja toimintatavoistamme. Turhaan emme saa joka puolelta kuulla, pese kädet, käytä käsidesiä, tule vain terveenä harrastuksiin, huolehdi turvavälistä, ulkomailta tullessa pidä karanteenijakso ennen harjoituksiin palaamista jne. Kaikki tämä on äärimmäisen tärkeää nyt ja jatkossa.

Toivon, että jokainen meistä suhteuttaa tämän valitsevan tilanteen ymmärryksellä ja iloitaan pienistä asioista, tästä hetkestä. Salille tullessa on ihana nähdä ympärillään hymyileviä ja iloisia ihmisiä, jotka nauttivat tanssin tuomasta tunteesta. Pidetään tästä kiinni! Haluan, että juuri Sinä kuulut hurmiolliseen joukkoomme jatkossakin!

Loppukesän terveisin Johanna