Kevätkauden alkua joudutaan taas siirtämään, uusi aloitusaika ti 6.4.

Pirkanmaan koronanyrkki on sulkenut salit 15.3. asti. Aluehallintoviraston rajoitukset ovat myös voimassa epidemian rauhoittamiseksi. 

Hurmion kevätkauden aloitus siirtyy taas. Kausi pyritään startaamaan ti 6.4. lukujärjestyksen mukaisesti, jos muutoksia ei tule. Kausi päättyy 18.6. Pyrimme siihen, että kausimaksun maksaneet saavat vastineen panostukselleen Hurmioon ja tanssitreenit jatkuvat.  

Ilmais/aloitusviikko 6.-9.4.

Muutokset mahdollisia, seuraa kotisivuja.
 

Hurmion salien käyttö ennen kauden alkua 2021:
 

  • Omatoiminen harjoittelu on mahdollista ja maksutonta kilpaileville pareille ja kilpailemiseen tähtääville pareille (Tampereen kaupungin ohjeistus) Hurmion 1) Kevään 2021 kausimaksun tai  2) koko vuoden 2021 kausimaksun maksaneille
  • Harjoittelua varten tulee tehdä salivaraus; saleille ei siis saa mennä ilman varausta.
  • Kaikkien salivarauksia tekevien ja saleja käyttävien tulee olla suorittanut edellä mainittu maksu  (1 tai 2).
  • Salivaraus on tehtävä vähintään kaksi päivää etukäteen. Salivarauksia voi tehdä kaksi viikkoa eteenpäin. 
  • Kaikki kolme salia ovat käytössä, mutta salien koko huomioidaan varauksia tehtäessä. Sali 3 varataan vain yhdelle parille, 1 ja 2 -saleihin voidaan ottaa useampikin pari rajoituksen huomioiden. 

 
Salivarausta tehdessäsi toimi näin:

- varauspäivä ja -aika
- osallistujien nimet
- Hurmion jäsennumerot
- varaajan puhelinnumero

Varaukseesi vastataan sähköpostilla noin vuorokauden sisällä ja samalla annetaan ohjeet pääoven avaimen käytöstä sekä muuta mahdollista lisätietoa.

Mikäli et pääse varaamallesi salivuorolle niin peruutathan sen (sähköpostilla Johannalle) mahdollisimman pian vapauttaaksesi ajan muiden käyttöön.

Tulethan salille vain täysin terveenä ja huomioiden muut käyttäjät.