Kevätkauden alku siirtyy maanantaille 15.2.

Kymmenen hengen kokoontumisrajoitus jatkuu Pirkanmaalla ainakin noin kolme ja puoli viikkoa helmikuun alkupuolelle. Aluehallintoviraston mukaan rajoitus on välttämätön koronaepidemian rauhoittamiseksi. 

Hurmion kevätkauden aloitus siirtyy. Kausi alkaa ma 15.2. lukujärjestyksen mukaisesti, jos muutoksia ei tule. Tarkoitus on tanssia normaali 15 viikon kevätkausi, jolloin kausi päättyy 28.5. Pyrimme siihen, että kausimaksun maksaneet saavat vastineen panostukselleen Hurmioon ja tanssitreenit jatkuvat. 

Uudet päivämäärät:
- esittelytilaisuus 14.2.
- ilmais/aloitusviikko 15.-19.2.

Muutokset mahdollisia, seuraa kotisivuja.
 

Hurmion salien käyttö ennen kauden alkua 2021:
 

  • Omatoiminen harjoittelu on mahdollista ja maksutonta kilpaileville pareille ja kilpailemiseen tähtääville pareille (Tampereen kaupungin ohjeistus) Hurmion 1) Kevään 2021 kausimaksun tai  2) koko vuoden 2021 kausimaksun maksaneille
  • Harjoittelua varten tulee tehdä salivaraus; saleille ei siis saa mennä ilman varausta.
  • Kaikkien salivarauksia tekevien ja saleja käyttävien tulee olla suorittanut edellä mainittu maksu  (1 tai 2).
  • Salivaraus on tehtävä vähintään kaksi päivää etukäteen. Salivarauksia voi tehdä kaksi viikkoa eteenpäin. 
  • Kaikki kolme salia ovat käytössä, mutta salien koko huomioidaan varauksia tehtäessä. Sali 3 varataan vain yhdelle parille, 1 ja 2 -saleihin voidaan ottaa useampikin pari rajoituksen huomioiden. 

 
Salivarausta tehdessäsi toimi näin:

- varauspäivä ja -aika
- osallistujien nimet
- Hurmion jäsennumerot
- varaajan puhelinnumero

Varaukseesi vastataan sähköpostilla noin vuorokauden sisällä ja samalla annetaan ohjeet pääoven avaimen käytöstä sekä muuta mahdollista lisätietoa.

Mikäli et pääse varaamallesi salivuorolle niin peruutathan sen (sähköpostilla Johannalle) mahdollisimman pian vapauttaaksesi ajan muiden käyttöön.

Tulethan salille vain täysin terveenä ja huomioiden muut käyttäjät.