Hurmion toiminta tauolla toistaiseksi

Hurmion toiminta on rajoitusten takia edelleen suljettuna 28.6. asti AVI:n ohjeistuksen mukaisesti. Osallistujamäärät sisätiloissa on rajattu 10 henkilöön ja aikuisten sisäharrastukset kontaktilajien osalta edelleen tauolla. Rajoituksia saatetaan höllentää, jos Pirkanmaa siirtyy perustasolle epidemiassa. Kesän teemat aloitetaan heti kun se on mahdollista. Tsemppiä meille kaikille! 

Hurmion parit voivat 2.6. alkaen taas varata saleja omatoimiharjoituksiin. 

Hurmion salien käyttö:
 

  • Omatoiminen harjoittelu on mahdollista ja maksutonta pareille Hurmion 1) Kevään 2021 kausimaksun tai  2) koko vuoden 2021 kausimaksun maksaneille
  • Harjoittelua varten tulee tehdä salivaraus; saleille ei siis saa mennä ilman varausta.
  • Kaikkien salivarauksia tekevien ja saleja käyttävien tulee olla suorittanut edellä mainittu maksu  (1 tai 2).
  • Salivaraus on tehtävä vähintään kaksi päivää etukäteen. Salivarauksia voi tehdä kaksi viikkoa eteenpäin. 
  • Kaikki kolme salia ovat käytössä, mutta salien koko huomioidaan varauksia tehtäessä. Sali 3 varataan vain yhdelle parille, 1 ja 2 -saleihin voidaan ottaa useampikin pari rajoituksen huomioiden. 

 
Salivarausta tehdessäsi toimi näin:

- varauspäivä ja -aika
- osallistujien nimet
- Hurmion jäsennumerot
- varaajan puhelinnumero

Varaukseesi vastataan sähköpostilla noin vuorokauden sisällä ja samalla annetaan ohjeet pääoven avaimen käytöstä sekä muuta mahdollista lisätietoa.

Mikäli et pääse varaamallesi salivuorolle niin peruutathan sen (sähköpostilla Johannalle) mahdollisimman pian vapauttaaksesi ajan muiden käyttöön.

Tulethan salille vain täysin terveenä ja huomioiden muut käyttäjät.