Kesäinen tervehdys puheenjohtajan silmin

Kesä, hyttyset ja tanssilavat; onko hienompaa yhdistelmää! 

Kesä on lavakulttuurin kulta-aikaa ja siihen me Hurmiossakin tähtäämme. Kesälavoilla kaikki taitotasosta riippumatta pääsevät nauttimaan tanssin hurmasta. Onneksi myös kesäkurssit antavat lisää askelia tanssiin. Hurmion kesäkausi tanssitaan sitten elokuussa ja melkein heti perään alkaa syyskausi. Syksylle on odotettavissa kaikkea kivaa, olethan sinäkin mukana!

Seuramme taloudellinen tilanne on tällä hetkellä heikko. Tähän tilanteeseen on toki muutamia syitä, mutta kuten varmaan arvaatkin suurimpana kaksi vuotta yhteiskuntaa riivannut tauti, joka on vähentänyt kausimaksun maksajia radikaalisti. Samalla kuitenkaan kiinteiden kulujen osuus ei ole olennaisesti muuttunut. Olemme hallituksessa miettineet ratkaisuvaihtoehtoja, tehneet laskelmia ja pohtineet apukeinoja. Nyt on aika laittaa hihat heilumaan, jotta tanssi jatkuu.

Yksi tärkeä kanava olette te, rakkaat hurmiolaiset. Seura tarvitsee teitä. Jäsenmäärän ja kausimaksun maksaneiden määrän nostaminen syyskaudelle on toimenpiteistä tärkein. Te olette siinä avainasemassa. Jos olet laittanut koronan aikana tanssitossut kaapin pohjalle, nyt on hyvä aika kaivaa ne esiin ja aktivoida taas tämä ihana harrastus uudelleen käyntiin. Jos olet jo tossusi löytänyt, kerro kaverille tästä liikuntamuodosta ja ota hänet kanssasi mukaan hurmiolliseen toimintaan.

Olemme käynnistäneet myös sponsorikampanjan yrityksille, jossa yrityksen on mahdollista tulla tukemaan Hurmion toimintaa mainostamalla saleilla. Liitteenä olevan Yritysmyynti -mainoksen löydät, kun klikkaat tämän tekstin otsikkoa. Jos olet yritysmaailmassa toimiva oman yrityksen tai asemasi kautta tai muuten vain myyntihenkinen, ota tästä koppi ja lähde mukaan etsimään yhteistyökumppaneita Hurmiolle.

Kaikki mukaan talkoisiin, pienistä puroista me nousemme taas. Me teemme tämän yhdessä!

Yhdessä kanssanne,

Johanna

LiiteKoko
yritysmyynti.pdf178.83 Kt