Parinvaihto Hurmion tunneilla - Kiitos!

Parinvaihto on sujunut hienosti syksyn aikana. Vaihtelu siitä kumpia, viejiä vai seuraajia on enemmän tunneilla, riippuu varmasti lajista ja tunnin ajankohdasta, mutta kaikki pääsevät tanssimaan. KIITOS kaikille parinvaihtoon osallistuville! Jatketaan samalla innolla eteenpäin.

Hurmiossa toimii parinvaihto eri tason tunneilla poislukien keskiviikon mustat, vaativan tason tunnit. Parinvaihto kehittää omaa tanssitaitoa niin viejänä kuin seuraajana tehokkaasti, koska jokainen meistä on vähän erilainen viejä tai seuraaja ja uuden parin kanssa joudumme kuuntelemaan kehoamme ja toteuttamaan sen liikkeitä monipuolisesti, yhdessä.
Hurmiossa toivomme, että mahdollisimman moni osallistuisi parinvaihtoon; näin yllämainitun lisäksi kenellekään ei tule liian pitkiä odotusaikoja tanssista ja kaikki pääsisivät erilaisten viejien ja seuraajien tanssiin tutustumaan ja oppimaan. Muistakaa myös, että useaa lajia voi harjoitella yksinkin seuraavaa paria odottaessa.
Korona-aikana parinvaihto ei ollut aina mahdollista ollenkaan, mutta nyt toivomme, että saamme taas parinvaihdon toimimaan ja ohjaajat sitä kaikille tunneilla myös suosittelevat.