Vuoden 2023 kevätkauden lukujärjestys ja ilmoittautuminen (on auki!)

Kevään 2023 lukujärjestys ja ilmoittautuminen avautuu 14.12. syyskokouksen vahvistettua ensi vuoden maksut. Lukujärjestys on pääsääntöisesti sama kuin syksyllä 2022. Lue huolella ilmoittautumis- ja maksuohjeet. 

Maksuohjeet, mikäli ilmoittaudut vuoden 2022 puolella

  • HUOM: Ensin pitää ilmoittautua, malta odottaa, että ilmoittautuminen aukeaa 14.12 jälkeen. Jokainen saa uuden jäsennumeron ensi vuodelle.
  • Ethän maksa mitään Hurmion pankkitilille (ts. rahalla) tämän vuoden puolella  
  • Erilaisilla liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Smartum jne.) voit maksaa jo tämän vuoden puolella osan kausimaksusta tai koko kausimaksun. Mikäli maksettavaa vielä jää, niin ensi vuoden alussa voit maksaa loput kausimaksusta millä tahansa maksutavalla.
  • Jäsenmaksu (15 €) suoritetaan aina rahalla, joten sen maksaminen tulee jättää ensi vuoden alkuun

Muistathan kaikessa maksamisessa liittää mukaan jäsennumerosi, jonka saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi ja/tai laskuun viitenumeroksi.

Mikäli käytössäsi on paperisia etuseteleitä ja niitä jää itsellesi ylimääräisiä, voit halutessasi lahjoittaa ne seuralle vielä tammikuussa.
Useat sähköiset liikuntaedut nollautuvat vuoden vaihteessa, mutta myös niiden saldon voit halutessasi lahjoittaa seuralle vuoden loppuun mennessä.