Puheenjohtajan mietteitä

Kevätkausi on lähtenyt vauhdikkaasti eteenpäin ja ilokseni voi kertoa, että jäsenmääräkin lähenee 500 jäsenen rajapyykkiä. Olette aivan mahtavia! Syksyn varainkeruu tuotti tulosta ja selvisimme viime vuodesta kuivin jaloin. Nyt on aika katsoa tulevaisuuteen hyvillä mielin ja vaikka seuran taloutta joudutaan vieläkin tarkastelemaan huolella, olemme jo paljon vakaammalla pohjalla kuin vuosi sitten. Kiitos tästä kuuluu kaikille jäsenille, ahkeralle talkooporukalle ja hallitukselle. KIITOS! Jatketaan samaan malliin “rakkaudesta tangoon!”

Kevät on iloista tanssin aikaa ja tapahtumia riittää. Lumitangot järjestettiin viime lauantaina ja paikalla oli sankoin joukoin tanssin ystäviä ja uusia kasvoja. Onnea vielä voittajille! Teemapäiviä on päivätty jo monia keväälle ja lisää on tulossa, kannattaa tutustua kotisivuilla tarjontaan myös viikkotuntien ulkopuolella. Myös Susel cup lähestyy kovaa vauhtia. Minulla olisi toive, että näkisin mahdollisimman monta hurmiolaista paria kisalattialla. Kotikisa on hyvä aloituspaikka! Jos sinulla on kysyttävää kisaviikonlopusta, tule ihmeessä juttelemaan.

Hurmion talkooporukka on maankuulu ja varsinkin tapahtumien kahviota kehutaan vuolaasti ja ihan oikeutetusti. Jos sinulla on kiinnostusta tulla mukaan auttamaan, ota ihmeessä yhteyttä. Seuraava iso viikonloppu on siis Susel cup 10-12.3. Jos sinulla on ompelijan taitoja ja halukuutta ja aikaa auttaa, meillä olisi sinulle ommeltavaa. johanna [dot] honkanen [at] hurmio [dot] fi

Tanssitaan, hymyillään, halataan ja jutellaan kun tavataan!
Johanna