Tesomankatu 33

Tanssikeskus Tesomalla

Hurmion tanssisalit ovat Tesomalla Ikurin liikuntahallissa, osoitteessa Tesomankatu 33, 33310 Tampere. Samassa rakennuksessa on myös muiden liikuntaseurojen tiloja. Hurmion tilat ovat rakennuksen tien puoleisessa päädyssä jonne kuljetaan D-oven kautta. Tien varressa ja ovessa on Hurmion opasteet. Hurmion päädyssä on myös 2 kpl sähköauton latauspisteitä. Lataus on maksullista ja sitä operoi Virta.
 

Kulkeminen linja-autolla

Hurmion tanssikeskukselle Tesomalla pääsee myös bussilla. Linjat 21 ja 71 ajavat Tesomalle ja niiden pysäkit sijaitsevat aivan Hurmion portin lähellä, linjat 8 ja 17 pysähtyvät myös lähietäisyydellä.

Katso ajantasaiset aikataulut Tampereen joukkoliikenteen nettisivuilta: aikataulut.tampere.fi

Sivulla on myös kätevä Repe Reittiopas -palvelu, jolla voit tarkistaa mistä mihin bussit kulkevat mihinkäkin aikaan.

Kulkeminen omalla autolla

Liikuntakeskuksen pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, mutta koska keskuksella käy paljon muitakin kävijöitä pysäköintitila on usein hyvin täynnä. Saavu siis ajoissa ja aja pihalla varovasti, sillä pihalla liikkuu paljon lapsia.

Ikurin liikuntahallin Hurmion puoleisesta päädystä on vapautunut lisää pysäköintipaikkoja. Päädyn pysäköintipaikoille ajetaan vain pääportin kautta, ulosajo tapahtuu sivuportista - eli liikenne päädyssä on yksisuuntaista.

Pysäköinti on mahdollista myös Vesimyllynkadulla.

Huomaa että Tesomankadulle ja kevyenliikenteen väylille pysäköinti on laitonta.