Ohjaajat

Tanssiurani alkoi jo kolmivuotiaana kansantanssi tunneilla. Sitä tuli jorailtua semmoset vaatimattomat 13 vuotta, kunnes sydämeni valtasi ensirakkauteni, west coast swing, vuonna 2011. Se olikin sitten menoa sen jälkeen. Kolme vuotta myöhemmmin löysin itseni toteuttamassa haavettani, jota en ollut aikaisemmin edes uskaltanut sanoa ääneen. En edes kertonut äipälleni ennen kuin hakupaperit olivat lähetetty, eikä päätöstä voinut enään perua. Kunnes sitten soitin ja kerroin, "Äippä, minusta tulee tanssinopettaja!"

Opettajana minulle on tärkeä luoda turvallinen ympäristö oppia. Se, että oppilaani luottavat minuun on ensisijaista. Tekniikka on lempilapseni, mutta se yhdistyy tunneillani mielekkäisiin juttuihin. Tunneillani korostan paljon parin välistä yhteyttä, mutta soolotekemisellä on paljon vaikutusta siihen, joten tunneillani pääset monesti tekemään myös yksin asioita.

Puhelin: 050-597 8420

Äidin ja isän kanssa tanssilavoilla tuli humppailtua jo pikkutyttönä ja "uusi tuleminen" tapahtui reilu parikymppisenä ja siitä eteenpäin tanssilavoilla on tullut käytyä innokkaasti. Hurmion toiminnassa olen ollut mukana vuodesta 2011. SuSel -perusohjaajaksi valmistuin maaliskuussa 2016 ja SuSel -seuratanssiohjaaksi helmikuussa 2017. Ohjaajan ura on siis vielä alkuvaiheissaan, mutta intoa ei puutu!

Puhelin: 040-8242007

Lukioaikana Blomqvistin tanssikurssilla totesin, että tanssihan voi olla kivaakin. Myöhemmin olin jonkun vuoden Kouvolan Terpsikerhossa maistelemassa myös kilpatanssipuolta. Mutta pääosin tanssi oli ravintolatansseja ja silloin tällöin lavoja, ennen kuin löysin Hurmion 2008. Innostuin tosissani Hurmion toiminnasta ja kurssien mukavasta ilmapiiristä vaikka joskus turhautuikin siihen, ettei opi tarpeeksi nopeasti. Nyt olemme Pirjon kanssa kiertäneet lavatanssi kisoja jo useamman vuoden. Se tuo yllättävän paljon motivaatiota oman tanssin kehittämiseen ja harjoitteluun. Seuran omien treenien lisäksi on takana monia viikonloppukursseja ja tanssileirejä ympäri Suomen. Suoritettuna on myös Suomen Seuratanssiliiton perusohjaajatutkinto 2014-2015.

Puhelin: 040-5519197

Lavatansseihin tutustuin jo nuorena tyttönä 70-luvulla. Perinteiset lavatanssit olen oppinut luomumenetelmällä (miten mies vie, siten nainen tanssii). Nykyisen tanssi- /ohjaajaparini (aviomies Markku) kanssa yhteinen tanssi on jatkunut jo yli 30 vuotta. Hurmion toimintaan tulimme mukaan 2008, ja sen jälkeen omaa tanssin osaamista on kehitetty niin seuran viikkotunneilla, monilla viikonloppuleireillä kuin myös erilaisissa ohjaajakoulutuksissa, mm. Suomen Seuratanssiliitto Susel:n perusohjaaja koulutus 2014-2015. Myös kisaaminen lavatanssien eri lajeissa on tullut tutuksi viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tanssija ei ole koskaan valmis, aina voi oppia jotain uutta. Siksi etsinkin koko ajan uusia tapoja kehittää omaa tanssiani. Tällä hetkellä olemme parini kanssa innostuneet harjoittelemaan ja kilpailemaan tanssiurheilun puolella vakio- ja latinalaistansseissa. Tässä onkin mielenkiintoinen mahdollisuus tutkiskella lavatanssin ja kilpatanssin eroja ja yhtäläisyyksiä.

Olen harrastanut tanssia vuodesta 2006, jolloin aloitin kuubalaisen parisalsan. Noin vuodesta 2010 alkaen olen tanssinut myös bachataa, rock'n swing -tansseja ja lavatansseja. Erityisesti pidän kädenalitansseista, kuten salsasta, bachatasta ja fuskusta. Valmistuin seuratanssin perusohjaajaksi Susel -koulutuksesta keväällä 2018. Lisäksi olen suorittanut mm. erilliset fusku- ja bugg-ohjaajakoulutukset. Nyt aloittelen tanssinopettajaopintoja yhdessä vaimoni Sarin kanssa (STOL ry).

Puhelin: 040-5009615

Olen Suomen tanssiurheiluliiton kouluttama tanssivalmentaja. Aloitin tanssin harrastamisen 80-luvulla 11-vuotiaana vakio- ja latinalaistansseilla. Taitoluokkaan A nousin molemmissa lajeissa 2000-luvun alussa. Karnevaalisambaa ja salsaa olen tanssinut vuodesta 1995. Tanssivalmentajana jo vuodesta 1996 toimineena on tullut valmennettua kaiken tasoisia tanssijoita kolmevuotiaista lapsista palvelutalojen vanhuksiin. Vakiotanssien, lattareiden, lava- ja ravintolatanssien sekä parisalsan opetusta olen antanut niin jalkojensa päällä kun pyörätuolissakin tanssiville. Bailatinon toin Tampereelle vuonna 1997.

Lähdin 9-vuotiaana siskon perässä kilpatanssitunneille Oulun Tanssitiimiin. Rakkaus tanssiin kasvoi Pohjanmaalla ja vei takaisin Ouluun opiskelemaan ensin luokanopettajaksi ja sitten tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakouluun, paritanssin suuntautumislinjalle. Oamkissa kilpatanssin rinnalle avautui seuratanssien kiehtova maailma, jonka myötä ymmärrys paritanssin monipuolisuudesta ja yhteisistä juurista avartui. Suoritin Suomen tanssinopettajainliiton tutkinnon (STOL) 2015 ja valmistuin tanssinopettajaksi (AMK) 2016. Olen myös mukana Suomen tanssiurheiluliiton koulutustoimikunnassa. Paritanssien lisäksi opetan myös soololajeja lapsista senioreihin.

Puhelin: 050-3130382

Samuli ja Rosa
Olemme molemmat aloittaneet tanssimisen jo nuorena, joskin hieman eri tavoin. Rosa ajautui 13-vuotiaana äidin mukana lavatanssileirille ja jäi koukkuun heti ensimmäistä hidasvalssi tuntia myöden. Rosa onkin ahkera lavoilla kävijä, joka sittemmin on löytänyt tiensä myös Rock´n´Swing –tanssien maailmaan. Samuli aloitti Rock´n´Swing –tanssit 10-vuotiaana, joissa hän siirtyi kilpalattioille vuoden harrastamisen jälkeen. Kotimaan kisamenestyksen myötä Samuli on valloittanut myös ulkomaisia kilpalattioita. Samulin parhaita saavutuksia ovat mm. Bugg:n junioreiden Pohjoismaiden Mestaruus v. 2011 (ja PM hopea v. 2009), Boogie Woogie juniori World Ranking sija 1, sekä moninkertainen Fuskun junioreiden Suomenmestaruus. Lisäksi Samulilla on lukuisia ykkössijoja Boogien ja Bugg:n kotimaankilpailuista.
Yhdessä olemme tanssineet ja kilpailleet vuodesta 2012 lähtien. Vuonna 2013 ja 2014 pääsimme Suomen Tanssiurheiluliiton Rock´n´Swing maajoukkueeseen. Kilpailemme ja valmentaudumme aktiivisesti sekä kotimaassa, että ulkomailla. Parhaita saavutuksiamme ovat Lindy Hop World Cup sija 4, Lindy Hop PM finaalisija, sekä useita palkintosijoja kotimaan kisoissa lajeina Bugg, Boogie Woogie, Fusku ja Lindy Hop. Aktiivisesta kilpaurasta huolimatta käymme aina kun mahdollista lavoilla tanssimassa. Meitä saattaa myös nähdä lavatanssileireillä hakemassa uutta oppia.
Kaikenkukkuraksi kouluttaudumme aktiivisesti Suomen Tanssiurheiluliiton Seuravalmentajiksi. Valmennushommat aloitimme vuonna 2012 yhdellä ryhmällä. Sittemmin olemme saaneet lisää ryhmiä, joiden ikähaarukka ulottuu vauvasta vaariin. Valmentajina olemme innostavia, vaativia ja nuorekkaita. Tunneillamme keskitytään paljon musiikintulkintaan, vienti-seuraamiseen ja tanssin iloon. Vaikka olemme nuoria, niin meillä pysyy suurempikin ryhmä hanskassa ja opetettavia asioita löytyy vaikka muille jakaa. Ja niitähän me haluammekin jakaa!

Puhelin: 040-520 4163

Aloitin tanssiharrastuksen discoissa 15-vuotiaana ja vaihdoin lavatansseihin 19-vuotiaana. Vakio- ja latinalaistansseissa kilpaillut kahteenkin otteeseen C-luokkaan asti. Kisakokemusta on kertynyt myös Seinäjoen tangokisoista heti markkinoiden toisesta vuodesta lähtien, muista lavatansseista noin kymmeneltä vuodelta, lisäksi on tullut kokeiltua Rock´n´Rollin ja Boogien kisailemistakin. Valmennusta olen saanut edellämainittujen lisäksi mm. argentiinalaisessa tangossa, salsassa ja vanhoissa seuratansseissa. Seuratanssiohjaajatutkinnon sain suoritettua loppuun 2012.

Puhelin: 050-9178372

Olen jo pienestä asti harrastanut eri paritansseja vanhempieni ja pikkuveljeni kanssa. Harjoittelin Rock'nSwing-tansseja Swing Teamissä ja opettelin lavatansseja Hurmion perustamisesta asti lastenryhmässä. Rock'n'Swing-tansseissa olen myös kilpaillut nuorena. Siirryin lavatanssin ohjaukseen äitini opastuksella näyttöparina. Hurmioon siirryin opettamaan vasta 2014 syksyllä. Olen käynyt SUSELin seuratanssinohjaajakoulutuksen. Lavatanssit ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja toivonkin, että yhä useampi nuori innostuisi niistä.

Puhelin: 050-911 0606

Aloitin tanssin harrastuksen pienenä baletilla ja tanhulla. Lavatansseissa aloin käydä rippikouluiästä. Kilpatanssia harjoittelin muutaman vuoden seurusteluaikoina. Swing Teamin lajeista boogie woogie ja lindy ovat tulleet tutuiksi. Lavatanssikisoissa olen käynyt ja mieluisin laji on ollut tango. Olen Suselin seuratanssiohjaajakoulutuksen käynyt ja Hurmion perustajajäsen.

Sandran tie west coast swingin pariin on kulkenut samalla lailla kuin monen muun tanssista innostuneen - musiikin ja liikunnallisuuden innoittamana. Viimeisten vuosien aikana laji on vienyt Sandraa kisareissuille ympäri Suomea ja Eurooppaa oppimaan west coast swingin myönteisiä viisauksia. Jo ihan alkutaipaleella hän tiesi haluavansa jakaa ja jalostaa näkemäänsä ja kuulemaansa eteenpäin aktiivisesti, laittaen oman persoonansa likoon west coast swing -yhteisössä. Ei ole päivääkään Sandran elämässä etteikö hän ajatuksia soisi west coast swingiin päin, hänet on luotu tanssimaan. Ohjaajana Sandra vaatii tanssijoilta älykkyyttä vastineeksi tiedosta.
Sandran aktiivisuuteen kuuluu oman tanssijuuden kehittämisen lisäksi erilaisten bileiden ja tapahtumien järjestäminen west coast swing yhteisölle.

Puhelin: 044-320 9392
Puhelin: 040-7562529

Musiikki ja tanssi ovat olleet lähellä sydäntäni pienestä pitäen. Äitini sanoja lainaten olen ”syntynyt tanssikengät jalassa”, palo tanssimaan on ollut siis aina kova.
Aktiivinen tanssiharrastus alkoi vuonna 2008 mennessäni ensimmäistä kertaa kavereiden kanssa lavatansseihin. Siitä lähtien lavoilla ja saleilla on kulunut lukemattomia tunteja aikaa. Harrastus on kiinnostanut niin paljon, että olen halunnut myös opiskella tanssin parissa, ja nyt takana on Suomen tanssiopettajainliiton 1. asteen seuratanssiopettajatutkinto.
Tanssi on mielestäni hauskanpitoa parhaimmillaan; musiikin saattelemaa nautintoa, iloa, uuden oppimista ja liikuntaa ihmisten parissa...ja sitä on vain pakko harrastaa!:)

Swing-tanssinohjaaja, pyörätuolitanssinohjaaja, lavatanssikonkari. Tanssin aloitin 4-vuotiaana balettikoulussa, jossa tanssin 11 vuotta. Heti sen jälkeen alkoi lavatanssit jatkuen edelleen.
Kilpailukokemusta alasarjoissa on kilpatanssista, humppakisoista ja swing-tanssikisoista. Rockabillyssä päässyt SM-semifinaaleihin ja humppamaratonissa 2 x SM-4. sija (ennätys 43h15min). Viime vuosien mieluisimmat kisat ovat olleet fuskun ja buggin J&J (Jack&Jill).
Kansanopistossa tuntiopettajana meneillään 9. toimintavuosi aiheena erilaiset lavatanssikurssit. Haaveena olla joskus isona tanssinopettaja. Hurmion tarjontaan ollut tuomassa night club two step -tanssia (NC2S).
Tanssi on ollut rakas harrastus koko elämän sosiaalisessa, fyysisessä ja henkisessä mielessä. Tanssin ohjaamisessa pyrin panostamaan hyvään vientiin ja seuraamiseen sekä hauskan pitoon ja parille tanssimiseen kuin myös muut huomioivaan hyvään käytökseen tanssilavoilla.

Aloitin kilpatanssin vuonna 1998 ja kilpailin aktiivisesti vakiotansseissa vuoteen 2017 asti. Saavutin kaksi SM-hopeaa ja -pronssia sekä edustin Suomea lukuisissa kansainvälisissä kilpailuissa. Olen suorittanut STUL:n seuravalmentaja-koulutuksen sekä Varalan liikunnanohjauksen peruskurssin. Opetuskokemusta tanssin parista on ehtinyt kertyä 13 vuotta. Kilpailu-uran jälkeen innostuin myös lavatansseista. Oman taustani vuoksi ehdottomia suosikkejani myös lavoilla ovat valssi ja tango.

Puhelin: 044-3466038

Reilut 10 vuotta sitten tanssikurssille lähdin ajatuksella, että osaisi perustansseja edes kohtalaisesti. Nälkä kuitenkin kasvoi syödessä ja halu oppia oli kova. Tämän jälkeen erilaisia tanssikursseja on käyty paljon.
Ohjaamisen pariin päädyin sattumalta ja sekin vei mukanaan. Olen saanut opettaa seuratanssia monille eri tasoisille ihmisille ja päässyt kokeilemaan myös kilpatanssin opettamista. Koulutukseltani olen tanssinopettaja (STOL ry).
Lisäksi olen opiskellut Latinobic-ohjaajaksi, muutaman kurssin tanssipedagogiikkaa Oulun avoimessa AMK:ssa, käynyt Fusku-valmentajakoulutuksen ja useampia SUSEL:n järjestämiä teemoja eri aiheista.

Puhelin: 050-3949589
Puhelin: 040-750 7676

Suomen tanssiurheiluliiton kouluttama tanssivalmentaja. Vakio- ja latinalaistansseja Tanssiurheiluseura Stepissä vuodesta 1991 kymmenen vuotta aktiivisesti kilpaillen, lopuksi A-luokassa molemmissa. Aktiivista tanssivalmennusta vakioissa ja lattareissa samana aikana. Boogie Woogieta ja Lindyä vuodesta 1999 edellämainittuja lajeja vähemmän vakavalla mielellä. Lavatanssiharrastusta jo 80-luvulta, toisinaan aktiivisemmin, toisinaan vähemmän. Suuri joukko muitakin tanssilajeja on matkan varrella tullut tutuksi.

West coast swing -ohjaaja Swing Team ry:stä

Tanssiharrastukseni alkoi opiskeluaikoina lavatanssiharrastuksella ja laajeni melko pian sen jälkeen myös kilpatanssin pariin. Kilpailu-urani vakio- ja latinalaistansseissa kesti reilun kymmenen vuotta. Sinä aikana kouluttauduin tanssiurheiluvalmentajaksi ja opetin sekä lapsia, että aikuisia.
Kilpatanssiurani jälkeen tanssin ja valmensin joitakin vuosia Lindy Hopia ja Boogie Woogieta Swing Teamissa.
Viime aikoina olen vapaa-aikanani harrastanut ahkerasti lavatansseja ja etsinyt uusia haasteita ja ideoita tanssileireiltä ja –kursseilta eri puolilta Suomea.
Olen koulutukseltani tanssinopettaja (STOL ry).

Puhelin: 050-3270997

Tanssi, musiikkiharrastus ja liikunta ovat olleet aina osa elämääni. Jo pikkutyttönä äidin opastuksella opettelin valssin askeleita. 12-vuotiaana sitten pääsinkin ensi kerran vanhempieni mukana Ripovuoren lavalle pyörähtelemään. Lavatanssi vei nuoren tytön sydämen... JAZZ-baletti tuli mukaan harrastuksiin ja sen parissa vierähtikin useampi vuosi. Myöhemmin sitten mieli lavoille alkoi palaa uudelleen, ja niin kävi, että mille pikkusormen antaa.... ; ) Tanssitaito on karttunut lähinnä käytännön kautta lavoilla, oivalluksen ja erehdyksen myötä, heräsi halu lähteä myös kursseille oppimaan lisää tätä jaloa ja inspiroivaa liikuntamuotoa.
Muutama vuosi sitten kouluttauduin SUSEL seuratanssiohjaajaksi, 2017 suoritin STOL ry tanssiopettajatutkinnon.
Kisakokemuksista vuosien varrella on kertynyt mukavia ja näkyviäkin muistoja.

Tanssinopettajana haluan panostaa hyvään vartalon hallintaan, tanssijan hyvän "kivijalan" rakentumiseen ja sitä kautta parin yhteiseen liikkeeseen. Tanssi on liikettä musiikkiin ja monasti vähemmän on enemmän :)

Puhelin: 040-835 9355

Olen ollut aktiivinen lavatanssiharrastaja pikkutytöstä lähtien. Koulutukseltani olen tanssinopettaja (STOL ry). Minulla on nuoruusvuosilta runsaasti menestystä (laidasta laitaan) erilaisista lavatanssikilpailuista kolmen eri tanssiparin kanssa. Olen Boogie woogien Suomen Mestari (v.2003), bw MM 7.(v.2002), MM 10.(v.2003), MM 9.(v.2004). Tanssin ohjaamisen olen aloitellut 1996. Tykkään tehdä ja esittää tanssiesityksiä. Esiintyä olen saanut tanssiryhmä Swing´n Joy:n riveissä. Vuoden 2008 alusta alkaen olen ollut innostunut aikuisten harrastevoimistelija ja saanut siten huomata, että eipä ne keskivartalon lihakset sittenkään niin häävit olleet..

Puhelin: 040-717 1844

Aktiivinen lavatanssiharrastaja olen ollut jo 1980 -luvulta alkaen. Koulutukseltani olen tanssinopettaja (STOL ry). Minulla on runsaasti menestystä lavatanssikilpailuista sekä yleisessä että 40 -sarjassa. Kilpaillut olen myös swingtansseissa ja vakio- ja latinalaistansseissa. Olen vakio- ja latinalaistanssien B -lajivalmentaja ja minulla on tuomarikoulutus vakio- ja latinalaistansseissa. Tanssiopetuskokemusta minulla on yli kymmenen vuoden ajalta.

Olen aktiivinen tanssinharrastaja, jota tanssi on kuljettanut ympäri Suomea ja maailmaa yli 20 vuoden ajan. Lapsena harrastin tanhuamista, mutta varsinainen tanssi-innostukseni sai alkunsa lavatansseista 1990-luvun puolivälissä. Samoihin aikoihin hurahdin salsaan (sekä kuubalainen salsa että showmaiset tyylit) ja lähes 20 vuotta sitten Swing Teamin myötä rock’n swing –tansseihin. Kokemusta on kertynyt myös vakio- ja latinalaistansseista sekä erityisesti bachatasta ja argentiinalaisesta tangosta.

Suoritin muutama vuosi sitten seuratanssin perusohjaajatutkinnon (SUSEL ry) ja nyt aloittelen tanssinopettajaopintoja (STOL ry) yhdessä aviomieheni Eskon kanssa. Lisäksi olen käynyt erilaisia ohjaajakoulutuksia, kuten fusku- ja bugg-ohjaajakoulutukset. Olen myös opiskellut erityisesti salsaa, bachataa ja argentiinalaista tangoa maailman huippuopettajien johdolla lukuisilla kursseilla ympäri maailmaa. Tykkään tehdä erilaisia tanssiesiintymisiä, ja kilpalattioillakin tuli pyörähdeltyä nuorempana.

Olemme tanssiva perhe, koska myös 1- ja 4-vuotiaat tyttäremme tanssivat ahkerasti. Aina voi oppia uutta tai ainakin parantaa jo opittua. Tanssi on iloinen asia!

Puhelin: 050-3662489

Hurahdin lavatansseihin 17-vuotiaana. Tanssi vei mukanaan ja siitä asti olen ollut aktiivinen lavatansseissa kävijä, loppua ei näy. Alussa kävin vaan tanssimassa, jossain vaiheessa kävin myös satunnaisesti kursseilla. 2004 tutustuin rock´ ja swingtansseihin ja hups heijaa, innostus lisääntyi.. Kilpailemista olen kokeillut niin lavatanssi kuin rock´ja swing puolella. Ensin olin vaan lavoilla tanssiva, sitten pääsin mukaan näyttöpariksi, tämä herätti ajatuksen, haluan opettaa vielä muillekin, siitä se ajatus sitten lähti. Kävin Susel perusohjaajaksi, rock´ja swing perusohjaaksi ja valmistuin keväällä 2016 Oulun ammattikorkeakoulusta tanssinopettajaksi.
Tanssi on osa elämääni ja nautin siitä. Haluan myös jakaa tanssin iloa eteenpäin.

Puhelin: 050-4913574

Tanssia olen harrastanut jollakin tavalla koko ikäni. Kouluaikaan ja nuorempana kansantanssia, sittemmin lavatansseja ja kokeilunomaisesti muitakin lajeja. Tanssipaikoilla vuosien kuluessa syttyi into hakeutua tanssikurssille, halusin oppia lisää. Alkeista aloitin vuonna 2002, monia tanssilajeja olen opetellut ja oppimisen innostus tuntuu vaan jatkuvan. Rakkauteni perinteisiin lavatansseihin on palava, vaikka fuskaaminenkin on kivaa ja lattarit lumoavat...

Tanssi on kuin elämä - asenteella mennään ja aina riittää opeteltavaa.

Susel seuratanssin perusohjaajatutkinnon suoritin 2008. Ja lisäksi olen käynyt monia päivän ja viikonlopun kursseja.

Tanssi on niin monella tapaa ihmisen hyvinvointia lisäävä juttu, että tanssin ilosanomaa ja hurmiota on ilo päästä jakamaan!!

Tanssi-innostukseni alkoi jo 1970-luvun alussa kotikyläni Martonvaaran lavalta Pohjois-Karjalasta, mutta varsinainen tanssiharjoitteluni alkoi 2000-luvun alussa. Opittuja asioita on myös kiva päästä testaamaan ja niinpä lavatanssikisat ympäri
Suomea ovat tulleet tutuiksi. Lähinnä sydäntäni on tango. Mielestäni se onkin enemmän tunnetta kuin tanssia. Ehkä siksi hyllyäni koristaa 2006 vuoden Seinäjoen kisan 1. palkinnot avoimesta ja 40-ikäsarjasta.

Intohimoinen yli 10 vuoden afrikkalaisten tanssien harjoittelu ja esittäminen on antanut hyvän kehollisen pohjan muidenkin tanssien harrastamiselle. Afron jäätyä taka-alalle olen intensiivisesti harjoitellut ja opiskellut monipuolisesti eri lavatanssilajeja jo vuosien ajan. Tanssiharrastus on ollut myös akateemista, olen valmistunut Tampereen yliopiston pohjoismaisesta tanssintutkimuksen maisteriohjelmasta vuonna 2015.
Koulutukseltani olen myös:
tanssinopettaja (STOL ry)
seuratanssin perusohjaaja (Susel ry)
tanssiliikunnan ohjaaja
senioritanssin ohjaaja
lavis-ohjaaja
Lisäksi olen suorittanut Taideyliopistossa ja Oamk:ssa tanssipedagogiikan erikoistumisopintoja ja kaikenlainen alaan liittyvä opiskelu jatkuu koko ajan.
Rakastan haastaa kehoani ja päätäni ja tutkia, mihin kaikkeen ne kykenevät. Ohjaajana haluan rohkaista sinua samaan. Keho on luotu liikkumaan!

Puhelin: 040-546 8111

Tanssiharrastukseni alkoi vuonna 1995 joutuessani kuntoutukseen selän vuoksi. Siitä tuli hyvä vaihtokauppa, selkävaivat jäivät Ouluun ja tanssi tuli mukaan Tampereelle. Hetken päästä kierre oli valmis: ravintolat, Spiral, tanssilavat, Swing Team, Hurmio. Lavatanssikilpailuihin osallistuminen on myös tuttua ja tanssin kannalta kehittävää toimintaa. Joskus on jopa pientä menestystä ollut havaittavissa :D Lavatansseissa parasta on kun pääsee toteuttamaan itseään eikä tarvitse turhaan etsiä kenkiä jotka muistaisivat jotain ihme koreografiaa.

Puhelin: 0500-504 110

Tanssikärpänen puraisi 18-vuotiaana, ikätoverit paineli discoon minä humppalavalle. Lopullinen tanssihurahdus tapahtui armeijasta päästyä. Sen jälkeen onkin tanssikenkiä kulunut... ;-) Tanssivalmennus alkoi lavatanseilla -96 omilla opeilla. Myöhemmin valmennusoppeja on haettu Tanssiurheiluliiton järjestämiltä kursseilta, lavaleireiltä ja muista valmennuskoulutuksista. Lavakisat vei mukanaan -97 ja myöhemmin kuvioihin tuli Boogie Woogie, Lindy Hop ja muut kädenalitanssit. Kisamenestystä on kertynyt matkanvarrella monessakin eri tanssilajissa, usemman eri parin kanssa. Päivätyökseni toimin mittamiehenä kunnalla. Vapaa-ajat tanssin, toimin palokuntajutuissa, sukeltelen ja pelaan korista.

Puhelin: 040-5156288

Vielä 5-vuotiaana siskon jalanjäljissä balettikouluun mennessäni en tiennyt, että tanssimiseen humpsahtaisi pikkusormet kainaloita ja varpaat päälakea myöten. Klassisen, modernin ja jazz-baletin jälkeen hurahdin kilpatanssissa yleisen A-luokan 10-tanssiin ja latinalaistansseihin asti. Hihaan tarttui mm. kahdesti latinalaistanssien SM-pronssimitali seniori 1 A-luokassa ja kunnia tanssia itse Joulupukin parina historian ensimmäisessä ja ainoassa Tanssii Pukkien kanssa -tanssikilpailussa (YLE TV2, v. 2006). Voittohan siitä tuli, kun pukilla oli lahjoja:) Myös kilpatanssin C-lajivalmentajan paperit, Suomen Tanssiurheiluliiton bailatino-ohjaajan ja zumba -ohjaajan koulutuksia on vuosien varrella opiskeltu.

Tanssin ilo on kuitenkin tärkein asia, jonka toivon sinun kokevan tunneilla kaiken tekniikan ja opettelun ohella. Mistäkö se syntyy? Hyväksyvästä kohtaamisesta, huomaavaisuudesta, vartalolla kuuntelusta - niin musiikin kuin parinkin - sekä ripauksesta heittäytyvää uskallusta. Ja tietysti hyvästä musiikista!

Puhelin: 050-372 1307

Aloitin tanssinharrastuksen syksyllä 2003. Kävin porukoiden mukana lavatansseissa ja siitä se sitten lähti. Siitä lähtien olen harrastanut tanssia aktiivisesti. Kisailun aloitin saman tien 2003 kilpatanssipuolella ja muutamien lavakisojen kautta löytyi Rock´n´Swing -kisat. Näitä kisoja aloin kisata vuonna 2008. Kisaan nykyisin joitakin lavapuolen kisoja, mutta enemmän r´n´s kisoja lajeina Boogie Woogie, Bugg ja Fusku.