Perustiedot

Tanssiseura Hurmio ry on vuonna 2004 perustettu Tampereella toimiva lavatanssiseura. Hurmion päätehtävä on tarjota laadukasta tanssinohjausta kaikille lavatansseista kiinnostuneille. Vajaan tuhannen vuosittaisen jäsenen Hurmio on Suomen suurimpia tanssiseuroja.

Suomalaisesta lavatangosta Hurmion tanssitunnit aikanaan alkoivat. Tango on edelleen tärkeä osa toimintaa, mutta lisäksi on tarjolla paljon muitakin tanssilajeja. Syyskaudella 2017 tarjolla on mm. soolotanssiryhmä Soololattarit, jonka jälkeen voi jatkaa Kehonhuoltotunnille. Varttuneemmille on esim. Lavatanssi 55+ -ryhmä. Salsalle ja chacha:lle on oma tuntinsa kuten myös wanhalle tangolle. Lisäksi hidasta valssia, fuskua ja  buggia monella eri tasolla - tarjonta on todella kattava!

Harjoitustunneille voit tulla mukaan yksin tai oman parin kanssa. Kaikki pääsevät tanssimaan ja nauttimaan seuratanssin hurmiosta Hurmiossa.

Maksamalla kausimaksun voit osallistua kaikkiin Hurmion järjestämiin säännöllisiin harjoitusryhmiin (perustaso, keskitaso, haastava, vaativa) koko kauden ajan (kevät-, kesä- tai syyskausi). Toki myös kertamaksulla voit osallistua. Viikkoryhmien lisäksi järjestetään viikonloppuisin teemapäiviä, joihin osallistuminen on jäsenille edullisempaa.

Syyskausi alkaa maanantaina 28.8.2017  harjoitusaikataulun mukaan. Kevät- ja syyskaudella ensimmäinen viikko on aina tutustumisviikko, jolloin voit osallistua tunneille maksutta ja ilman ilmoittautumista. Toisesta harjoitusviikosta alkaen tulee kausimaksu olla maksettuna tai maksaa kertamaksu!

Hurmion tanssiohjaukset järjestetään Tanssikeskuksella, osoitteessa Tesomankatu 33, 33310 Tampere.

Tervetuloa Hurmioon!

Hallitus
Yhdistyksen tilintarkastajana toimii Mikko Jokinen, HTM

Yhdistyksen säännöt (rekisteröity 15.4.2011, rek. nro 192.697)
Rekisteriseloste

Hurmio on Suomen Seuratanssiliiton ja Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsen.

Hurmion logo RGB JPEG-muodossa.