Perustiedot

Tanssiseura Hurmio ry on vuonna 2004 perustettu Tampereella toimiva lavatanssiseura. Hurmion päätehtävä on tarjota laadukasta tanssinohjausta kaikille lavatansseista kiinnostuneille. Vajaan tuhannen vuosittaisen jäsenen Hurmio on Suomen suurimpia tanssiseuroja.

Suomalaisesta lavatangosta Hurmion tanssitunnit aikanaan alkoivat. Tango on edelleen tärkeä osa toimintaa, mutta lisäksi on tarjolla paljon muitakin tanssilajeja. Syyskaudella 2021 tarjolla on lavatanssi - ja lattariryhmiä, joissa harjoitellaan useampaa lajia kauden aikana. Salsalle, cha cha:lle ja rumballe on oma tuntinsa. Wanhan tangon ystäville löytyy myös ryhmät. Lisäksi hidasta valssia, fuskua ja buggia monella eri tasolla. Varttuneemmille on Senioritanssi -ryhmä. Syyskaudella on kaksi ryhmää, joissa tanssitaan ilman paria: Soolotunti keskiviikkoisin ja Senioritanssi torstaisin.
Tarjonta on todella kattava - jokaiselle jotain!

Harjoitustunneille voit tulla mukaan yksin tai oman parin kanssa. Hurmion tunneilla ei toistaiseksi järjestetä perinteistä parinvaihtorinkiä tai bussipysäkkivaihtoa. Mikäli sinulla ei ole omaa paria, ohjaajat katsovat pienryhmät, joissa tanssitaan koko tunnin ajan.  Kaikki pääsevät tanssimaan ja nauttimaan seuratanssin hurmiosta Hurmiossa.

Maksamalla kausimaksun voit osallistua kaikkiin Hurmion järjestämiin säännöllisiin harjoitusryhmiin (perustaso, keskitaso, haastava, vaativa) koko kauden ajan (kevät-, kesä- tai syyskausi). Toki myös kertamaksulla voit osallistua. Viikkoryhmien lisäksi järjestetään viikonloppuisin teemapäiviä, joihin osallistuminen on jäsenille edullisempaa.

Syyskausi alkaa maanantaina 23.8.2021 harjoitusaikataulun mukaan. Kevät- ja syyskaudella ensimmäinen viikko on aina tutustumisviikko, jolloin voit osallistua tunneille maksutta ja ilman ilmoittautumista. Toisesta harjoitusviikosta alkaen tulee kausimaksu olla maksettuna tai maksaa kertamaksu!
Seuran toiminnasta kertova esittelytilaisuus järjestetään 22.8.2021 klo 16.

Hurmion tanssiohjaukset järjestetään Tanssikeskuksella, osoitteessa Tesomankatu 33, 33310 Tampere.

Tervetuloa Hurmioon!

Hallitus
Yhdistyksen tilintarkastajana toimii Esa Paananen (HT)

Yhdistyksen säännöt (rekisteröity 15.4.2011, rek. nro 192.697)
Rekisteriseloste

Hurmio on Suomen Seuratanssiliiton ja Hämeen Liikunta ja Urheilu ry:n jäsen.

Hurmion logo RGB JPEG-muodossa.