Teemapäivät

13.3. 18:00 - 21:00

Perjantai 13.3. klo 18-21 tangoteema
Mari ja Jarno Kivenvuori
Taso: sinipunainen (keskitaso/haastava)

Tangon tekniikkaa ja parityöskentelyä tanssien. Musiikintulkintaa yhdistellen mausteita muista lajeista.

Hinta: Hurmion K2020 kausimaksun maksaneille ilmainen, muut 20 €.

27.3. 18:00 - 21:00

West coast swing
Perustaso/keskitaso (vihreä/sininen)
Kausimaksun maksaneille ilmainen, muut 20e/hlö

"Teemassa käydään läpi west coast swingin perusteet ja edetään ryhmän mukaan vaikeampiin elementteihin. Illan aikana harjoitellaan monipuolisia kuvioita ja westimäistä liikekieltä.

Olli ja Saana ovat energisiä ohjaajia! Heidän tunneillaan keskitytään musikaalisuuteen ja tanssitekniikkaan. Tärkeintä tanssissa on kuitenkin hauskanpito!"

5.4. 12:00 - 16:00

Matias on pitkän linjan tekijä kuubalaisten tanssien alalla, ja hän on esiintynyt ja opettanut ympäri Suomea jo kymmenen vuotta. Lähimpänä sydäntä on tanssin ja musiikin suhde, ja sitä
Matias on välittänyt niin perinteisillä tanssitunneilla kuin tanssijoille tarkoitetuilla luennoillakin!
Matiaksen opetuksen ytimessä on yhteys tanssiparin välillä, ei pelkästään viennin ja seuraamisen tasolla vaan myös vartalonliikkeen, tanssillisen dialogin ja leikittelyn tasoilla. Matiaksen tunneilla päästään aina tekniikan kautta kiinni itse tekemiseen ja tanssista nauttimiseen!

Vuonna 2012 Matias aloitti musiikkitieteen opinnot Helsingin Yliopistossa, pääintresseinä musiikin suhde kulttuuriin, identiteetteihin ja tanssiin, erityisesti kuubalaisen musiikin ja tanssin kontekstissa. Opinnot ja tanssinopetus ovat kasvaneet sen jälkeen yhteen, ja monet niin musiikkitieteen kuin kasvatustieteenkin teemat ovat tulleet mukaan Matiaksen pedagogiikkaan.