Jyrki Keisalan teemapäivä: KANSANOMAISET TANSSIT (sis. kausimaksuun!)

Illan aiheena KANSANOMAISET TANSSIT: jenkka, sottiisi ja masurkka. Lähdemme liikkeelle perusteista ja etenemme reipasta tahtia lajien kivoihin kuvioihin. Tämän illan jälkeen ei tarvitse enää suunnistaa kahviota kohti, kun bändi rupeaa masurkalle!

Opettaja: Jyrki Keisala

Kausimaksun 2017 maksaneille Hurmion jäsenille kurssi sisältyy hintaan.
Muut: 15 €/hlö. Maksetaan käteisellä suoraan ohjaajalle.
Ei ennakkoilmoittautumista.

Jyrki menetti miehen iässä paritanssille sydämensä, ja lopulta tämä rakkaustarina sai hänet jättämään vakituisen työpaikan IT-alalla päästäkseen opiskelemaan Oulun seudun ammattikorkeakouluun seuratanssinopettajaksi. Jyrki valmistui OAMK:sta keväällä 2013 tanssinopettajaksi, ja on opettanut seuratansseja kaikentasoisille ryhmille jo kahdeksan vuotta. Oulusta Jyrki on kulkeutunut Kuopion kautta pääkaupunkiseudulle, jossa hän opettaa kuutena iltana viikossa.
Kun päivätyönkin saa tehdä tanssialan yrityksille, mikäs sen hauskempaa
- työviikoista tulee pitkiä, mutta se tekee koko elämästä tanssia!

Opettajana Jyrki on innostava, mukaansatempaava ja perusteellinen. Hän korostaa tanssikuvioiden takana olevaa oikeaa tekemistä, pakotonta ja taloudellista liikettä ja läsnäoloa, joka tuottaa sen suurimman tanssinautinnon. Jyrki kehittää työssään jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja, joiden avulla oppilaan tanssillinen kehittyminen pääsee hyvään vauhtiin."

Aika: 
27.01.2017 - 17:30 - 20:30
Tila: