Levytanssit ja Jack&Jill kisa

Lavatanssitriplan perjantai 11.3. klo 19.00-22.00

Levytanssit ja Jack&Jill -kisa Hurmion saleilla - maksuton tapahtuma!

Jack&Jill -kilpailu alkaa klo 20:30.

Suositellaan ennakkoilmoittautumista 10.3. mennessä:
johanna [dot] honkanen [at] hurmio [dot] fi

Paikan päällä ilmoittautuminen 30 min. ennen kilpailua.

Kahviosta herkut koko illan ajan. Tervetuloa!

Kilpailun tiedot:

Kilpailu tanssitaan perjantaina 11.3. klo 20.30 alkaen. Kilpailun arvioitu kesto on noin tunti, riippuen osallistujamäärästä.

Kilpailu tanssitaan arvotuin parein. Joka tanssikierrokselle arvotaan uusi pari. Kilpailuun voi ilmoittautua etukäteen tai paikan päällä viimeistään puoli tuntia ennen kilpailua. Kilpailuun otetaan mukaan tasaparit viejiä ja seuraajia ilmoittautumisjärjestyksessä. Henkilö voi toimia viejänä tai seuraajana sukupuolesta riippumatta. Roolia ei voi vaihtaa kesken kilpailun.

Kilpailussa soitettavat tanssilajit voivat olla valssi, foksi, tango, hidas valssi tai fusku. Kilpailun finaalissa musiikki voi olla muutakin kuin mainitut lajit. Kuitenkaan parin ei tarvitse välttämättä tanssia kyseistä tanssilajia. Mikäli homma toimii hyvin, ei haittaa, vaikka tanssilaji olisi eri kuin musiikkilaji. Esim. valssiin voi tanssia valssia tai tangovalssia tai jotain ihan omaa. Juontaja ei kerro tanssilajia, parit päättävät tanssittavan lajin itse. Eli pyrkimys on lavatanssimaisuuteen.

Tuomarit arvioivat tanssipareja ja pudottavat jokaisella kierroksella pois kilpailunjohtajan ilmoittaman määrän tanssipareja. Näin edetään, kunnes finaaliin on saatu 2-3 tanssiparia. Finaalissa tuomarit sijoittavat parit paremmuusjärjestykseen.

Aika: 
11.03.2022 - 19:00 - 22:00
Tila: