Soolo - lattaritekniikkaa yksin

Ohjaajana monitaituri Heidi Pohjola.

Heidi on opiskellut ahkerasti erilaisia paritansseja vuodesta 1995 lähtien. Takana on yli 10 vuotta aktiivista kilpatanssitaustaa ja useita vuosia lava- ja rock'n swing tansseja. Oman mausteensa paritanssikirjoon tuo myös salsa, jota Heidi on opiskellut mm. Kuuban Havannaan suuntautuneella 2 viikon intensiivikurssilla. Heidi pyrkii opetuksessaan saamaa aikaan luonnollista rentoa liikettä, joka tuntuu hyvältä!

Kurssi on tarkoitettu kaikille latinalasitansseista ja vartalonhallinasta kiinnostuneille tanssijoille. Toivottavaa olisi, että latinalaistanssien (cha-cha, samba, salsa, rumba) perusaskeleet olisivat hallussa.

Haasta itsesi mukaan hikoilemaan ja oppimaan vartalonhallintaa sekä samalla lattaritanssien askeleita ja tekniikkaa. Tiiviskurssi lähtee liikkeelle lämmittelyllä ja vartalonhallintaharjoitteilla ja jatkuu soololattarikoreografioilla päättyen venyttelyihin. Kurssimateriaali rakentuu niin, että aloittelevammatkin tanssijat pysyvät mukana, mutta konkareille annetaan vaihtoehtoja tehdä haastavampia juttuja.

Jalkineiksi sopivat matalakantaiset tanssikengät tai jumppatossut. Halutessaan voi kokeilla muutamia harjoitteita myös korkeakorkoisilla tanssikengillä.


Hinta Hurmion kausimaksun maksaneilta 15 euroa, muilta 25 euroa.

Ei ennakkoilmoittautumista. Saavuthan kuitenkin rekisteröitymisen vuoksi paikalle ajoissa, jotta opetus päästään aloittamaan aikataulun mukaan.

Aika: 
02.10.2010 - 11:00 - 13:45
Ohjaajat: 
Hinta Hurmion jäsenmaksun suorittaneille: 
15€
Hinta muille: 
25€
Mainos: