Wanhan tangon alkeet -teemapäivä

Tanssilaji: 
Taso: 
alkeet

Wanhaa lavatangoa

Seuratanssiliiton ohjaajakouluttaja, diplomitanssinopettaja Juhani Tahvanainen opettaa alkuperäistä Wanhaa " sitä aitoa " Lavatangoa, joka on helposti opittavissa myös alkeistasolla ja jossa on haastetta tanssinharrastajillekin. Wanhassa Tangossa on vaikutteita Tango Romanosta ja argentiinalaisesta tangosta, jota tämä tango osittain on aikoinaan jäljitellyt.
Ennen vanhaan ihmiset oppivat katsomalla näytöksiä ja tanssi-esityksiä ja yrittämällä tehdä samanlaisia kuvioita ja liikkeitä. Näin Wanhasta Tangosta tuli ns. kansanomainen versio alkuperäisestä argentiinalaisesta tangosta.
Wanha tangotyyli jäi elämään lähinnä suomalaisten siirtolaistenja romaanikulttuurin keskuudessa, sillä he eivät sitten opiskelleet 30-luvulla Suomeenkin saapunutta Foksi-Tangoa, eli vaihtoaskeltangoa, jota tänä päivänä suurin osa suomalaisesta tanssikansasta tanssii tangona. Wanhan tangon askelrytmitys poikkeaa tavallisesta tangosta ja siinä hidas- hidas-nopea-nopea askelluksen sijasta tanssitaan pääsääntöisesti hidas-nopea-nopea-hidas rytmiikalla.

Hinta Hurmion syksy 2011 kausimaksun maksaneille 20 euroa per päivä, muille 30 € per päivä.

Ilmoittautuminen
Tangoleirille ei tarvitse ennakkoilmoittautua. Saavu kuitenkin mahdollisuuksien mukaan paikalle puoli tuntia ennen ohjauksen alkua rekisteröitymisen vuoksi, jotta ohjelma saadaan alkamaan ajoissa.

Oma pari mukaan
Suosittelemme omaa paria, joskin parinvaihto on mahdollinen halukkaiden osalta. Voit tiedustella paria myös paripörssin kautta.

Tasoryhmistä
Lähtee alkeista ja etenee ryhmän tason mukaan.

Aika: 
17.09.2011 - 11:00 - 15:00
Hinta Hurmion jäsenmaksun suorittaneille: 
20€
Hinta muille: 
30€