Tilavuokraus

Tilojen varaustilanne

Katso kaikkien tilojen varaukset tästä.

Yleistä

Hurmio vuokraa tanssikeskuksen saleja sosiaalitiloineen sekä jäsenille että ulkopuolisille yksityistilaisuuksia varten. Kun salin vuokraa, on se yksityiskäytössä vuokraajalla. Salivuokraan kuuluu yleisten tilojen, myös keittiön, käyttöoikeus yhdessä muiden tiloja käyttävien kanssa. Tilan vuokraaja huolehtii loppusiivouksesta ja huonekalujen järjestelystä sekä vastaa mahdollisista sattuneista vahingoista. Emme vuokraa saleja nuorison järjestämiin tapahtumiin. Jos tapahtumasi on yleisötapahtuma tai esim messut, teemme sinulle tarjouksen salivuokrasta yksilöidysti. 
Hurmion toiminnan kanssa ns. kilpailevan tapahtuman järjestämisen Hurmion saleissa olemme rajoittaneet kahteen kertaan vuodessa per toimija.
Tietoja tilojen soveltuvuudesta ja varustelusta tarkemmin jäljempänä.

Tilavuokrausasioissa ota yhteyttä piia [dot] luhtalampi [at] hurmio [dot] fi 
 

Tilojen hinnasto 1.1.2023 alkaen

Tila Vuokra-aika Hinta Lisätiedot
Kaikki tilat 1 tunti 75 € Arkisin klo 8-16 alennus -50%
Kaikki tilat pe klo 18 - su klo 18 650 € Lisäpäivät 240 €
Kaikki tilat la klo 10 - su klo 18 550 € Lisäpäivät 240 €
Kaikki tilat pe klo 18 - la klo 18 450 € Lisäpäivät 240 €
Kaikki tilat la klo 18 - su klo 18 400 € Lisäpäivät 240 €
Sali 1 - 380 m2 1 tunti 38 € Arkisin klo 8-16 alennus -50%
Sali 2 - 290 m2 1 tunti 38 € Arkisin klo 8-16 alennus -50%
Sali 3 - 147 m2 1 tunti 26 € Arkisin klo 8-16 alennus -50%

Sali 1 klo 10-24 hinta 400 €
Sali 2 klo 10-24 hinta 400 €
Sali 3 klo 10-24 hinta 350 €

Varauksen peruutus

Jos tilavaraus joudutaan peruuttamaan, odotamme siitä tietoa mahdollisimman pian. 30 päivää ennen varauksen alkua peruutus on ilmainen. 7-30 päivää ennen perutusta varauksesta perimme vuokrasta 50%.  7 päivää tai alle perutusta varauksesta velotamme normaali hinnaston mukaisen vuokran.

Omatoiminen harjoittelu 

 • Omatoimiharjoittelu on mahdollista ja maksutonta pareille Hurmion 1) Kuluvan kauden kevään/syksyn kausimaksun tai  2) koko vuoden kausimaksun maksaneille 
 • Harjoittelua varten tulee tehdä salivaraus; saleille ei siis saa mennä ilman varausta.
 • Kaikkien salivarauksia tekevien ja saleja käyttävien tulee olla suorittanut edellä mainittu maksu  (1 tai 2).
 • Salivaraus on tehtävä vähintään kaksi päivää etukäteen. Salivarauksia voi tehdä kaksi viikkoa eteenpäin. 
 • Kaikki kolme salia ovat käytössä, mutta salien koko huomioidaan varauksia tehtäessä. Omatoimiharjoittelun varauksissa tulee huomioida, että sali ei ole ns yksityiskäytössä vaan saliin voidaan varata samanaikaisesti useammalle parille vuoro.  

 
Salivarausta tehdessäsi toimi näin:

- varauspäivä ja -aika
- osallistujien nimet
- Hurmion jäsennumerot
- varaajan puhelinnumero

Varaukseesi vastataan sähköpostilla noin vuorokauden sisällä ja samalla annetaan ohjeet pääoven avaimen käytöstä sekä muuta mahdollista lisätietoa.

Mikäli et pääse varaamallesi salivuorolle niin peruutathan sen (sähköpostilla Johannalle) mahdollisimman pian vapauttaaksesi ajan muiden käyttöön.
 

Yksityistunnit

Kuluvan kauden kevään/syksyn kausimaksun tai koko vuoden kausimaksun maksaneille yksityistunteihin salivaraukset ovat maksuttomia, jos myös ohjaajalla on Hurmion kausimaksu maksettuna ko kaudelle. Jos ohjaajalla ei ole kausimaksua maksettuna, salivuokra on -50% salin normaalista tuntihinnasta. Varaukset kuten yllä.

Tilojen soveltuvuudesta

Hurmion Tanssikeskuksen salit soveltuvat monenlaiseen toimintaan, joista seuraavassa esimerkkejä.
 

Tanssi

Tilat ovat tanssitoimintaa silmälläpitäen remontoitu. Mikäli tarvitset tilat, esimerkiksi seurasi tunneille tai itsellesi yksityistunneille, niin Hurmion salit soveltuvat siihen erinomaisesti. Salien lisäksi vuokraajien käytössä ovat monipuoliset sosiaalitilat, mikä mahdollistaa esimerkiksi vaivattoman tunneille valmistautumisen.
Saleihin mahtuvat henkilömäärät (lajista riippuen):
Sali 1: 80-140
Sali 2: 40-100
Sali 3: 10-30
 

Muu liikunta

Tanssikeskus soveltuu myös muiden liikuntalajien harjoittamiseen. Mikäli tarvitset tilat esimerkiksi jumppia, kamppailulajeja tai muuta liikuntaa varten, Tanssikeskus on oivallinen paikka siihen. Tanssikeskuksella on helppo järjestää myös yrityksesi TYKY-toimintaa, erilaisia liikuntakilpailuja tai vaikkapa eläkeläistoimintaa mm. hyvien sosiaalitilojen takia.

Huomaathan, että suojaamattomista lampuista sekä peileistä johtuen tilat eivät sovellu palloilulajeihin.
 

Juhlat

Tanssikeskuksen tilat soveltuvat hyvin juhlien ja erityisesti tanssijuhlien kuten häiden tai syntymäpäivien järjestämiseen. Ison ja keskisuuren salin välinen seinä voidaan poistaa jolloin muodostuu yksi iso tila. Tällöin yhtenäiseen juhlatilaan jää pöytien ja istumapaikkojen lisäksi vielä runsaasti tilaa tanssiväelle.

Tanssikeskuksella on keittiö, joka on käytettävissä juhlien järjestelytoimissa.

Tanssikeskuksen varustelu, johon kuuluu mm. pöytiä ja tuoleja, on tarvittaessa ja erikseen niin sovittaessa käytettävissä.
 

Kokoukset ja kokoontumiset

Tanssikeskus soveltuu varustelunsa puolesta myös erilaisten kokousten, peli-iltojen ja muiden tapahtumien järjestämiseen.
 

Leirit

Tanssikeskus soveltuu myös liikunnallisten sekä muiden leirien pitämiseen. 
Tanssikeskuksen tiloissa ei ole yöpymismahdollisuutta.
 

Tilojen varustelu

Tiloja vuokratessa käytössäsi on tarvittaessa myös erilaisia varusteita. Mikäli haluat käyttää varusteita ilmoitathan siitä tehdessäsi tilavarausta niin tiedämme tehdä myös niistä varauksen.

Varusteisiin kuuluvat:

 • äänentoistolaitteet
 • langaton verkkoyhteys
 • videotykki
 • tuoleja (n. 140 kpl)
 • pöytiä (13 kpl joihin mahtuu kattauksesta riippuen 4-6 henkeä)
 • isoja tarjoilupöytiä (2 kpl)