ILMOITTAUTUMINEN

Hurmio käyttää jäsenrekisterinään MyClub järjestelmää. Uuden jäsenrekisterin tunnukset ovat pysyviä. Jäsennumerosi ei siis enää vaihdu vuoden vaihtuessa. Vuosittain maksettava jäsenmaksu säilyy ja näin jäsenyytesi vuosittain kirjautuu voimassaolevaksi. Ohjeet maksuista löydät Jäsenyys sivun alta kohdasta Maksut.

Jäseneksi ilmoittaudutaan MyClubin kautta tästä linkistä:
https://hurmio.myclub.fi/flow/profile/new 

Tässä ohjeet lyhyesti:

1.   Mene osoitteeseen https://hurmio.myclub.fi/flow/profile/new

2.   Etsi Hurmio, valitse Hurmio ja Ilmoittaudu jäseneksi

3.   Täytä seuran jäsen ilmoittautuminen ja paina seuraava

4.   Jos sinulla on jo MyClub tunnus --> kirjaudu sisään

Jos sinulla ei ole MyClub tunnusta --> Luo MyClub tunnus

a.   Tee MyClub tunnuksen luonti ohjeiden mukaan (ohjekuvat ohessa)

 

Nyt sinulla on mahdollista ilmoittautua ensi vuodelle mukaan. Kaupasta saat valittua oikea tuotteet. Huomaa, että jäsenmaksu ja kausimaksu valitaan omina tuotteinaan. Jäsenmaksu on aina koko kalenterivuodeksi kerrallaan, mutta kausimaksua voit tällä hetkellä valita joko kevät 2024 tai koko vuosi 2024. Myös alennetuille kausimaksuille, kuten opiskelijat, löytyy oma tuote. Sinulle tulee sähköpostissa lasku. Laskun voit edelleen maksaa myös liikuntaeduilla kuten ennenkin. Huomaa, että jäsenmaksu (15 e) tulee aina maksaa pankkiin rahalla.


Ilmoittautua voi ainoastaan sähköisesti. Ilmoittautumisen voi suorittaa myös Tanssikeskuksessa, jossa on jäsenistön käytössä tietokone. Tanssikeskuksessa saat myös tarvittaessa neuvoja ilmoittautumista varten.


Tarvitset jäsennumeroasi myös aina harjoitusryhmään tullessasi. Sama numero ja viivakoodi tulostuu myös jäsenkorttiisi, kun kausimaksusi on kirjautunut. Jos et ole ilmoittautunut jäseneksi ja suorittanut kausimaksua, tunneille pääset kertamaksua vastaan.


Jäsenyys on voimassa kuluvan kalenterivuoden ajan ja jäsennumero pysyvät samana, kun kerran on ilmoittautunut jäseneksi MyClubin kautta. Jäsenenä voit ilmoittautua harjoituskausille maksamalla kausimaksun. Kausimaksut voit maksaa kausi kerrallaan tai vaikka koko vuodeksi kerrallaan.

Kauden alussa olevan avointen ovien viikon jälkeen harjoitusryhmissä käyminen edellyttää joko kertamaksua tai jäseneksi ilmoittautumista ja kausimaksun suorittamista.


Jäsenneksi ilmoittautuessa sinut liitetään automaattisesti Hurmion postituslistalle, jonka kautta saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

Vink! Mikäli ilmoittaudut keväällä kaikille kausille (kevät, kesä, syksy) saat kesäkauden ilmaiseksi.