Lumitangon MM 2024

Avoimen luokan tulokset:

1. Timo Klemola ja Johanna Rajala

2. Seppo Kalliotuuli ja Niina Sjöholm

3. Kari Seppänen ja Hanna Seppänen

4. Matti Tuominen ja Armi Tanskanen

5. Aulis Mäkinen ja Päivi Mäkinen

6. Pekka Koskinen ja Kirsi Leppinen

7. Kari Vänttinen ja Tuija Marttinen

Aika: 3.2.2024 klo 12:00-15:00

Tanssiseura Hurmio ry järjestää perinteiseen tapaan Tampereen Keskustorilla Lumitango -tapahtuman.

Lumitangon MM 2024 -kilpailu pidetään lauantaina 3.2.2024 klo 12 alkaen.

Tanssikilpailussa tanssitaan alku- ja välierät ja lopulta finaalin päätteeksi arvovaltainen tuomaristo valitsee Lumitangon maailmanmestariparin. Tänäkin vuonna mukana myös Tulokas -sarja.

Väliajalla on yleisötanssia. Tangoja ja muutakin musiikkia tulkitsee tangokuningatar Heidi Pakarinen.

Yleisö voi äänestää tangontaitajien parasta asua. Sekä eniten ääniä saanut pari että yksi äänestäjistä palkitaan.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa kokemaan talvinen tangotunnelma!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mitä tulee mieleesi, kun kuulet sanan ‘tango’? Pimeä, lämmin yö, paljastavat asut, notkeat vartalot, korkeat korot... Totta, mutta niin vanhanaikaista!

Suomalainen tanssiseura Hurmio on luonut uuden tavan nauttia tästä perinteikkäästä tanssilajista: kirkkaassa päivänvalossa, valkoisen lumen seassa, tanssijat pukeutuneena lämpimiin vaatteisiin ja jalkineisiin. Mutta silti vaalien tangon syvintä olemusta: intohimoa, yhteyttä tanssiparien välillä, pitkiä askelia, pehmeitä mutta voimakkaita liikkeitä – kaikki tämä ilmaistuna temperamenttisen tangomusiikin tahtiin keskellä Tampereen kaupunkia. Näissä Lumitangon MM-kilpailuissa lämpö tulee sisältäpäin!

Tapahtuman ympäristö voi olla erikoinen mutta tanssiparien suoritukset kuitenkin arvioidaan perinteisellä ja ammattimaisella tavalla viiden hengen tuomariston voimin. Alku- ja välierien ja finaalin jälkeen selvillä on taitavin pari, joka voittaa tittelin Lumitangon Maailmanmestarit. Tätä titteliä ei ihan jokaisella olekaan! Ensimmäinen palkinto heijastaa kilpailun luonnetta: kimaltavaa kristallia.

Mikäli haluat saavuttaa tämän ainutlaatuisen tittelin tai haluat nauttia rohkeiden tangontaitajien tanssista suuntaa kulkusi Tampereen Keskustorille 3.2.2024 klo 12:00-15:00. Yleisö voi omalta osaltaan vaikuttaa äänestämällä parhaiten pukeutunutta tanssiparia. Yleisö pääsee myös tanssimaan esiintyjän tahdittamana.

Tanssi on elämäntapa ja tango on yksi kiehtovimmista tanssilajeista. Tervetuloa katsomaan, tuntemaan ja hurmioitumaan tangoon!