Kesäkausi 13.5.-12.6.2024

Hurmion jäsen: kirjaudu MyClubiin joko netin kautta tai puhelimen appista. Mene Kauppaan ja valitse sieltä Kesäkausi. Vie "ostos" loppuun asti ja saat laskun sähköpostiisi. MyClubin kautta ei tarvitse maksaa mitään. MyClub

Jos et ole Hurmiolla vielä keväällä ollut mukana, etkä näin ollen ole tehnyt MyClub tunnuksia itsellesi, pääset tekemään ilmoittautumisen täältä. Seuraa ohjeita ja kun olen päässyt Hurmion MyClubiin, saat jäsenyyden ja kesäkauden hankittua itsellesi yllä olevia jäsenen ohjeita noudattaen. Huom valitse kaupasta sekä jäsenmaksu että kesän kausimaksu.

Kesäkauden tunneilla voit käydä myös kertalipuilla, yksi lippu/tunti (1h 20 min).

Kesäkausi 13.5.-12.6.2024

NC2S = Night club 2 step

Ohjaajat: 

Reima Reinwall ja Tarja Kananen

Simo ja Milja Metsäranta

Samuli Kalliala ja Pinja Honkala

Esko Hyvärinen ja Sari Siltasalmi

Markku ja Pirjo Henttu

Terhi Tillonen

Kari ja Hanna Seppänen

Kari Seppänen ja Piia Luhtalampi

Marko Leppänen ja Elina Hotti

Jarno Lehtonen ja Saana Perälä


Lajien tasokuvaukset:

Kesäkaudella, jos illan molemmat tunnit ovat samaa lajia, opetus jatkuu seuraavalla tunnilla siihen mistä edellinen päättyi. Kaikissa ryhmissä edetään ryhmän mukaan.

Vihreä on perustaso, jossa aloitetaan alkeista.

Sininen on keskitaso, jossa lajin perusteet on jo tanssijoilla tiedossa. Sinisillä tunneilla harjoitellaan mm. lisää kuvioita ja niiden variointia sekä saadaan vinkkejä musiikintulkintaan.

Punainen on haastava, jossa kehonhallintasi ja lajin perustekniikkasi ovat hallussa, tunnet askelvariaatioita ja osaat tanssia sujuvasti musiikkiin. Punaisilla tunneilla keskitytään lajien karaktääreihin ja harjoitellaan haastavampia kuvioita sekä niiden variaatioita. Punaisilla tunneilla opit sujuvaa musiikintulkintaa ja kaunista lajinomaista tanssia.


Lajiesittelyt:


Roolinvaihto 14.5.

Roolinvaihdossa toivelaji fusku! 


Fusku 15.5.

Akropainotteinen ilta fuskun jatko- ja konkaritason tanssijoille. Akrot maltillisia ja tanssilavoille sopivia. 


Bachata 20.5. 

Kertaamme ensin nopeaan tahtiin bachatan perusteita ja etenemme sitten hieman haastavampaan  peruskuviomateriaaliin ja askelvariaatioihin.


NC2S 22.5.

Ihanassa avoimen otteen tunnelmatanssissa tasona vihreä/sininen. Käydään läpi lajin perustekniikka ja peruskuviot. Sopii myös ensikertalaisille! Tule tutustumaan tai kertaamaan, tähän lajiin ihastuvat kaikki!


NC2S 28.5. 

Tämän illan taso on sini/punainen. Tänään tanssitaan ihan uusia kivoja kuvioita, joita ei ennen meidän tunneilla ole ollutkaan. Tule viettämään tunnelmallinen ilta tämän ihanan lajin parissa, johon ihastuvat kaikki!


Salsa 29.5.

Kertaamme ensin nopeaan tahtiin salsan perusteita ja etenemme sitten haastavampaan kuviomateriaaliin ja askelvariaatioihin.


Salsa 5.6.

Kuviopainotteinen ilta konkarisalsaajille.


Lindy hop 12.6.

Kertaamme ensin nopeaan tahtiin lindy hopin perusteita ja etenemme sitten hieman haastavampaan peruskuviomateriaaliin.