Hurmurit valmiina palvelukseen

Kuuluuko juhliisi tanssiosio, mutta daameja on tulossa paikalle enemmän kuin herroja?

Olemme valmiit tulemaan juhliisi pientä korvausta vastaan tasaamaan tanssittajien lukumäärää.

Olemme Tanssiseura Hurmio ry:n Hurmureita. Emme väitäkään olevamme parketin terävimpiä veitsiä, mutta emme taatusti tylsimpiäkään. Olemme tanssinharrastajia laidasta laitaan niin kokemuksen kuin iänkin puolesta. Uskallamme viedä daameja tyhjälle parketille jo heti ensitahtien soidessa, joten tanssit saadaan nopeasti käyntiin. Tulemme juhliisi töihin, emme tyhjentämään juomaosastoasi – toivomme toki limppari-/mehu-/vesitarjoilua, jotta jaksamme tanssia koko illan!

Normaalikäytäntönä on ollut, että meitä haetaan; näin kaikki halukkaat daamit pääsevät tanssimaan. Toki jos toisin sovitaan tai jos näemme että daamien on vaikea lähteä liikkeelle, pidämme huolen myös tanssiin hakemisesta.

Olemme olleet aina parista kolmesta reilusti yli kymmenen hengen porukalla lukuisissa erilaisissa etupäässä yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksissa, kuten:

Lisätietoja saat ottamalla rohkeasti yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen hurmio@hurmio.fi tai soittamalla numerosta 040 412 2353/Arto Pelkonen. Mitä aiemmin otat yhteyttä, sen paremmin ehdimme varata tarvittavan määrän Hurmureita.