Perustiedot

Tanssiseura Hurmio ry on vuonna 2004 perustettu Tampereella toimiva lavatanssiseura. Hurmion päätehtävä on tarjota laadukasta tanssinohjausta kaikille lavatansseista kiinnostuneille. Vajaan tuhannen vuosittaisen jäsenen Hurmio on Suomen suurimpia tanssiseuroja.

Suomalaisesta lavatangosta Hurmion tanssitunnit aikanaan alkoivat. Tango on edelleen tärkeä osa toimintaa ja tangoa harjoitellaan monessa ryhmässä, mutta lisäksi on tarjolla paljon muitakin tanssilajeja. Kevätkaudella 2024 tarjolla on lavatanssi - ja lattariryhmiä, joissa harjoitellaan useampaa lajia kauden aikana. Salsalle, cha cha:lle ja rumballe on oma tuntinsa. Wanhan tangon ystäville löytyy myös ryhmät. Lisäksi hidasta valssia, fuskua ja buggia monella eri tasolla. Varttuneemmille on 55+ -ryhmä. Tarjonta on todella kattava - jokaiselle jotain!

Harjoitustunneille voit tulla mukaan yksin tai oman parin kanssa. Kaikki pääsevät tanssimaan ja nauttimaan seuratanssin hurmiosta Hurmiossa.

Maksamalla kausimaksun voit osallistua kaikkiin Hurmion järjestämiin säännöllisiin harjoitusryhmiin (perustaso, keskitaso, haastava, vaativa) koko kauden ajan (kevät-, kesä- tai syyskausi). Toki myös kertamaksulla voit osallistua. Viikkoryhmien lisäksi järjestetään viikonloppuisin teemapäiviä, joihin osallistuminen on jäsenille edullisempaa.


Kevätkausi alkaa maanantaina 15.1.2024 harjoitusaikataulun mukaan. Kevät (ja syys) -kaudella ensimmäinen viikko on aina tutustumisviikko, jolloin voit osallistua tunneille maksutta ja ilman ilmoittautumista. Toisesta harjoitusviikosta alkaen tulee kausimaksu olla maksettuna tai maksaa kertamaksu!

Hurmion tanssiohjaukset järjestetään Tanssikeskuksella, osoitteessa Tesomankatu 33, 33310 Tampere.

Tervetuloa Hurmioon!

Hallitus